Gradac, reka snova

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Auuu Tihi ti bre ko ovaj nas premijer, kad se zalaufas ne mozes da stanes. Koga sam ja osudjivao pod 1? Oholog nisam sigurno kao ni Mitu ali sam im rekao da su pogresili  :) a sto se ne pridrzavas Zakona koji lepo kaze sta je lovostaj?ako Pravilnik vazi za sve sto ne bi i zakon?Iluzorno je raspravljati se jer tumacis stvari po slobodnoj volji.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Da dodam da protiv Oholog nemam ništa,čak naprotiv ,ali mi je smešno opravdavati krivolov,može on da se ljuti koliko hoće (ko se ljuti uleti mu kruti) ,ali pecanje u zabrani jeste krivolov bez obzira na nedostatak dozvola,da je to deo reke koji ne spada u EKOD ,sve to nije bitno.
bitno je da je  PASTRMKA U zabrani od tad do tad i šlus.
Nema potrebe da Tihomir prevodi službene beleške i značenje dozvole gde je za svaku ribu određen lovostaj,ako tako piše tako i jeste i nema slobodnog tumačenja tipa ja zanm al neću da vam kažem.
Da li je dozvoljeno uzeti tuđi auto koji nije zaključan,samo da se preveze do kuće jer nema bus-a,šta mislite?

Sve si lepo rekao, jel Pastrmka ulovljena nije jel joj oduzet zivot nije, tako da to nije krivolov.

A ja pocinjem da sumnjam da je admin Vladimiru platio namerno da napravi ovu diverziju i poveca posecenost forumu...  :whistle:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihi ,
Kolubara je ciprinidna voda ,a to što zaluta po neka mučenica iz Gradca je ok ,al pošto voliš da palamudiš onda ti meni odgovori što dolazite na Gradac na pastrmku kada je imate u Kolubari,opet sa druge strane Gradac je salmonidna voda i dolazi se na njega samo zbog pastrmke ne i zbog klena,posebno ne iz BG ,možemo mi da kenjamo i ovako i onako ali tako je i kraj.

Smešno je pravdati nešto takvo ,ali...

I da dodam da od mene Oholog niko ne treba da brani,nema odbrane jednostavno  :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Sve si lepo rekao, jel Pastrmka ulovljena nije jel joj oduzet zivot nije, tako da to nije krivolov.

A ja pocinjem da sumnjam da je admin Vladimiru platio namerno da napravi ovu diverziju i poveca posecenost forumu...  :whistle:

Ovo je opasna glupost,kako sam već naveo ,po tebi nije krađa ako pozajmiš komšijin auto bez njegovog znanja da odeš negde i tamo ga ostaviš,jebi ga nisi ga ukrao

kenjaš brate ko premijer što reče Marić,eto

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Auuu Tihi ti bre ko ovaj nas premijer, kad se zalaufas ne mozes da stanes. Koga sam ja osudjivao pod 1? Oholog nisam sigurno kao ni Mitu ali sam im rekao da su pogresili  :) a sto se ne pridrzavas Zakona koji lepo kaze sta je lovostaj?ako Pravilnik vazi za sve sto ne bi i zakon?Iluzorno je raspravljati se jer tumacis stvari po slobodnoj volji.

Ma upravu si Maricu, Oholi je peder i krovolovac..

Uzmi samo procitaj to o cemu pricas i sve ce ti biti jasno...

Kako mislis da opravdas sebe kad budes u lovostaju na Gradcu upecao lipca ej i to u reviru, ja mislim da svi treba da te nabijemo na kolac...

Dali treba pecati na Gradcu u vreme lovostaja liplena jer ga realno sad ima dosta... Ne moze onda pozetak sezone 1.3 vec 1.6... Zakon je jasan nemojte ga krsiti!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Ovo je opasna glupost,kako sam već naveo ,po tebi nije krađa ako pozajmiš komšijin auto bez njegovog znanja da odeš negde i tamo ga ostaviš,jebi ga nisi ga ukrao

kenjaš brate ko premijer što reče Marić,eto

Pero,

Stari si i pametni pa ti ne mogu reci da radis ono na k... Ali tvoj primer je mnogo los i nema nikakve dodirne tacke sa temom...

Ali imam ja jedan mnogo bolji, a srodne su teme.

Zabrana lova na fazanke traje cele godine znaci u vreme dozvoljenog lova na fazane lovac izadje sa psom u loviste pas markira i podigne fazanku ali je lovac ne ubije. Da li je taj lovac prekrsio zakoj jer je njegov pas iztraumirao fazanku... NaterO ja na neplaniranu fizicku aktivnost letenja i Prezivela je stres i postoji mogucnost da ce ostati sterilan sto je dokazano u praksi...

Da li je lovac prekrsio lovostaj na fazanke?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Tihi ,
Kolubara je ciprinidna voda ,a to što zaluta po neka mučenica iz Gradca je ok ,al pošto voliš da palamudiš onda ti meni odgovori što dolazite na Gradac na pastrmku kada je imate u Kolubari,opet sa druge strane Gradac je salmonidna voda i dolazi se na njega samo zbog pastrmke ne i zbog klena,posebno ne iz BG ,možemo mi da kenjamo i ovako i onako ali tako je i kraj.

Smešno je pravdati nešto takvo ,ali...

I da dodam da od mene Oholog niko ne treba da brani,nema odbrane jednostavno  :hammer: :hammer:

Na gradac dolazim zbog pasulj(sam ces lozis vatru ove godine) pod prvo, drugo zbog prelepe prirode, trece zbog prelepe reke i poslednje zbog pecanja pastrmke... Da kolubara nije jedno veliko smetliste mnogo vise bih proveo vremena u musicarenju klena nego pastrmke, kod mene nije stvar u ribi nego u lepoti...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihomire,
ovo što ti radiš je klasična tehnika iznurivanja protivnika,teraš to svoje dok jedan po jedan oponent ne prestane da piše jer vidi da nema vajde,tvoje je samo da izdržiš dovoljno dugo.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Sanse da ove godine dodjem na Gradac na pecanje su bile 50%-50%.
Posle ovoga skocile su na 100% . Da necu...
Ko zna kakve bi sve prekrsaje napravio, mozda bi bilo nesto i za Haski tribunal  :hammer: :hammer: :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
:hammer: :hammer: :hammer:

Provalio si me...  :D sta bi sa fazankom i lovcem?

Pero znas onu narodnu " nejebe lep vec uporan" ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
Pera je najvise u pravu. Koliko ja znam Gradac je pastrmski revir u kome vazi pravilo pecanja na musicarski pribor vestackim musicom bez kontra kuke i sva ulovljena riba mora biti ziva i ne ostecena vracena nazad. To znaci da su i sve druge metode ( plovak, zivi mamci, varalica..) zabranjeni a i da se sva druga riba i ako nije pastrmka mora vratiti u vodu. U principu, korisnik propisuje  pravila (alate, metode, lovostaj itd) za revir. To znaci da se ne moze pecati klen na plovak u vreme sezone a i na musicu u vreme zabrane.
Drugo su reviri u CG gde je musicarenje dozvoljeno cele godine.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ivke037 je napisao(la):
Pera je najvise u pravu. Koliko ja znam Gradac je pastrmski revir u kome vazi pravilo pecanja na musicarski pribor vestackim musicom bez kontra kuke i sva ulovljena riba mora biti ziva i ne ostecena vracena nazad. To znaci da su i sve druge metode ( plovak, zivi mamci, varalica..) zabranjeni a i da se sva druga riba i ako nije pastrmka mora vratiti u vodu. U principu, korisnik propisuje  pravila (alate, metode, lovostaj itd) za revir. To znaci da se ne moze pecati klen na plovak u vreme sezone a i na musicu u vreme zabrane.
Drugo su reviri u CG gde je musicarenje dozvoljeno cele godine.
Ivke omasio si deo gradca. Pecao sam na delu reke gde sam legalno mogao sad da zabacim glistu jer je dozvoljeno. I to je sva mudrost koju treba da shvatite svi, ako vam nije previse.
E sa eticke strane sam mozda mogao da preskocim lov klena medju pastrmkama. Al posto mi etika nije jaca strana izgleda onda vecina trtomudi.
Ako smem da pecam na glistu ili cak malog kedera, po kojoj logici ne smem da musicarim? Ako nadjete slovo zakona jasno napisano ja vam svima popusim to sto siljite bez uspeha

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
:hammer: :hammer: :hammer:

Provalio si me...  :D sta bi sa fazankom i lovcem?

Pero znas onu narodnu " nejebe lep vec uporan" ;)

Pazi,mene ne mrzi da pišem i mene nećeš iznuriti,da je Vladimir slikao pastrmkicu kako skače i maši bubu onda ovo sa fazankom ima logike,pošto nije onda pada u vodu,jebo ga .

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Ivke omasio si deo gradca. Pecao sam na delu reke gde sam legalno mogao sad da zabacim glistu jer je dozvoljeno. I to je sva mudrost koju treba da shvatite svi, ako vam nije previse.
E sa eticke strane sam mozda mogao da preskocim lov klena medju pastrmkama. Al posto mi etika nije jaca strana izgleda onda vecina trtomudi.
Ako smem da pecam na glistu ili cak malog kedera, po kojoj logici ne smem da musicarim? Ako nadjete slovo zakona jasno napisano ja vam svima popusim to sto siljite bez uspeha

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Bez obzira koja je reka zabrana za pastrmku je od 30.09. do 01.03 jel tako ????

Vrh Dno