Gradac, reka snova

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Pozdrav Baki,

Odgovor ti nije tacan, zabrana se odnosi na izlov ribe! Znaci nesmes uzeti dozvoljenu kolicinu ribe u naravno dozvoljenoj meri.

:toalet:

Ili da pojednostavim, izađi na deo Dunava koji kontroliše Rivers guard, zabaci durbaka u vreme lovostaja soma pa ćeš videti kako će ti momci protumačiti zakon.  :samotuci:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
Oholi, ja tebe nisam spominjao niti sam komentarisao tvoj postupak. Mada izbegavam pastrmske vode u vreme zabrane.
Znas, isao sam na Drinu od polovine maja da musicarim pastrmku ;)
A ima i onih koji kazu " Gde me interesuje zabrana, ja i onako sve pustam"

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
:toalet:

Ili da pojednostavim, izađi na deo Dunava koji kontroliše Rivers guard, zabaci durbaka u vreme lovostaja soma pa ćeš videti kako će ti momci protumačiti zakon.  :samotuci:

Sasto da ne zabacim dubinku i stavim boilu i sta mi ko moze...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi83 je napisao(la):
Ma upravu si Maricu, Oholi je peder i krovolovac..

Gde sam ja rekao da je Oholi krivolovac??? Nadji mi. Nisam nikada rekao ni da je peder vec pedercina i on to zna. Lipca ne pecam do 1 juna dao sam Proti vremena da spremi kes za prasence a i cekam da prestane lovostaj. Mogu sad da idem da ga pecam al cu vrv uhvatiti pastrmku zato ni necu. Ja Oholog nijednom nisam osudio a tebi sam udelio kompliment da spinujes ko Premijer :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Gde sam ja rekao da je Oholi krivolovac??? Nadji mi. Nisam nikada rekao ni da je peder vec pedercina i on to zna. Lipca ne pecam do 1 juna dao sam Proti vremena da spremi kes za prasence a i cekam da prestane lovostaj. Mogu sad da idem da ga pecam al cu vrv uhvatiti pastrmku zato ni necu. Ja Oholog nijednom nisam osudio a tebi sam udelio kompliment da spinujes ko Premijer :)

Nisi ti rekao ja sam rekao da je peder i krivolovac...

Kako ces na gradac u martu kad je lipljen u zabrani?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jeste zato sam je o pustio(a i male su bile)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
oholi je napisao(la):
....
E sa eticke strane sam mozda mogao da preskocim lov klena medju pastrmkama.
...
Ovde je poenta cele priče. Ciljano si išao da loviš pastrmku koja je u lovostaju. Klen, donji deo reke, "tu sme i na glistu" su samo opravdanja pošto i sam osećaš da to nije dobro. Umesto da sprečiš mlade i zagorele kolege (kojima zameram mnogo manje nego tebi, jbg zagoreli, a i  manje mušičare od tebe) - ti si im se pridružio...
Ovo je jednostavno loš primer koji nije ni za reklamu, ni za sllikanje ni za pokazivanje.
Ivke me preduhitrio  sa napomenom za Drinu. Tako bi svi mi mogli da se pravimo blesavi, poređamo na drinske prelive posle 01.03. i puštamo plivajuće muve niz Drinu. Pecamo pastrmku... A ako naiđe lipljen - mi ga pustimo... Formalno - sve po zakonu.
Ima ovakvih primera onoliko, i jednostavno mislim da su neprimereni, loši, tj etički neispravni. Zato ti i skrenuh pažnju, sve ovako fino. A uživo ću da te napušim  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi83 je napisao(la):
Kako ces na gradac u martu kad je lipljen u zabrani?

Kolima do manastira pa posle peske :) Ponecu sonar pa gde vidim da je lipac ja ne bacam :) Koja budalastina Tihi pa Gradac nije lipljenska voda vec pastrmska, kao sto nije ni klenovska vec pastrmska. Mora da si bio stonoteniser :)

Klen dobro radi na pilecu dzigericu :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Milanče je napisao(la):
Ivke me preduhitrio  sa napomenom za Drinu. Tako bi svi mi mogli da se pravimo blesavi, poređamo na drinske prelive posle 01.03. i puštamo plivajuće muve niz Drinu. Pecamo pastrmku... A ako naiđe lipljen - mi ga pustimo... Formalno - sve po zakonu.

Mito odmah sam to naveo na pocetku.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
maric je napisao(la):
Dexa druze nije u tome poenta. Hajmo onda svi zajedno od 1 marta na Drinu da pecamo pastrmku I hvatamo lipljena. Jbg naleteo na musicu. Razumem Oholog I ne osudjujem, ali logicno je bilo da ga ljudi osudjuju posto je u zabrani pecao. Znam da je isao na klena ali jbg.

Vidis :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Kolima do manastira pa posle peske :) Ponecu sonar pa gde vidim da je lipac ja ne bacam :) Koja budalastina Tihi pa Gradac nije lipljenska voda vec pastrmska, kao sto nije ni klenovska vec pastrmska. Mora da si bio stonoteniser :)

Klen dobro radi na pilecu dzigericu :)

A gde to pise da je Gradac samo pastrmska voda i vaze pravila samo za pastrmku a ostale vrste mogu da se unistavaju po slobodnoj volji?

Pises paravila kakva ti odgovaraju...

Radi odlicno ali znas koliko kosta pileca dzigerica, a muva ima koliko hoces...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki primer ti je totalno bezveze....
Ivke pomenuo me ti ili ne ja sam na tapetu.

Ne videh da je iko sem Petra prokomentarisao moj post. A i on je to mlakusno uradio. Ako pocne tako da kuva bice u problemu [emoji14]

Vrh Dno