Gradac, reka snova

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Najbolje love one koje se dobro plasiraju  :D pa taman i toliko ocupane bile da ni ne lice na musicu

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Evo jedna iz suvaje od nedelje, obratite paznju na boju vode... :)

6597b51ce09c9bdab41d1c04f40cd177.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mix46

Newbie
Učlanjen(a)
01.02.2015.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima :) prosle sedmice drugar i ja smo se spremali za Gradac pa posto je vodostaj bio veliki odustali smo, ali sad u petak dolazimo, posto smo mi daleko od gradca nekih 170 km pa da ne dodjemo ne spremni moze pomoc od ribolovaca koji su ovih dana lovili da li je riba radila i na sta ste je dobijali suve nimfe strimeri!? Hvala puno unaprijed :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Zečije uvo, tungsten 4mm na #8, 10 i 12. Ja se prošli petak sit napecah na nju.

A

Aleksandar993

Guest
Sad u ponedeljak je vec niza voda bila, svakim danom opada po malo. Bistra je ali malko obojena. Mi smo prolazili lagano sa nimfama na 3.5 tungstenu. I javljala se sporadicno na suvu na vidjeno. Muve zec i fazan klasika, mada sam je ja dobijao i u bukovima na "atraktor" nimfe. Od suvih kupila je cdc&elk a pred mrak je Drugar dobio na veliku kamenjarku. :) u sustini iz dana u dan aktivnost na suvu je sve veca sto je i logicno.

Sent from my HTC One using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Auuuu sad dolazi moje pecanje 3-3,5mm al cu da je osurim. Kakve sam samo nimfe navezao u toj tezini :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pazi ovih dana mozgam kako da napravim system za cesko za stap 9 fita. pa cu da probam na Gradcu :) Ove nedelje kisa. Jedino sledece ;)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
maric je napisao(la):
Pazi ovih dana mozgam kako da napravim system za cesko za stap 9 fita. pa cu da probam na Gradcu :) Ove nedelje kisa. Jedino sledece ;)

sto ne lepo ne kazes ne pusta te zena ,a jok kao kisa ce,

p.s. pogledaj prognozu opet  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Hocu u subotu ako hoces da krenemo sa Gradca u 14h posto moram da sam u Bg u 16 ili u nedelju ako mozemo da krenemo tek oko 10 posto cu biti koma imam neki rodjendan I pizde materine. Ako se uklopis Nebo javi :)

Vrh Dno