Juce smo bili drugar i ja na Gradcu, stim da drugar je bio takmicar i prvak Crne Gore dva puta i na prostorima bivse Yugoslavije poznaje skore sve terene fenomenalno, ja sam neka sredina, muhe i nimfe smo imali top topova. Od manastira smo krenuli u 9:00h prema sarenom platnu i pecali smo krecuci se uzvodno, na sareno platno smo stigli u 16:00h sve virove svaki teren koji je bio dabar smo precesljali ja na suve on na nimfe tako smo takticki krenuli. On teren preceslja nimfom ja posle suvom, nikad losije nismo prosli, ja dvije sitne potocare jednu na tulara imitacija poskake sa zelenom zadnjicom i jednu na red tag, on je na nimfu jednu solidnu potocaru od 36 cm jednog lipljena od nekih 20cm i 10 malih potocara od 15 do 20 cm. Na vodi kao da je sve umrlo ni muhe da se roji ni jednog ribolovaca nismo sreli. Kenuli smo nazad kroz sumu u 16:00h po povratku kroz sumu sreli smo ribocuvara platili dozvolu i nastavili u 17:00h stigli smo kod Manastira zatim se uputili kod Konjickog kluba da u donjem slivu probamo jer nam je rekao ribocuvar da u poslednje vrijeme vise dole dobijaju ribu. I dole je ista situacija. Za cijeli dan riba nije bucnula. Ne znam kako ostali prolazite ali ovo juce je pokazalo da to nije to ovo sto smo upecali vise je sve na silu. Dok ne dobijem pravu informaciju da je na Gradcu riba pocela da radi sigurno necu vise ici.
Sent from my iPhone using Tapatalk