Gradac, reka snova

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
O boze Maricu ti bas nemas osecaj za gluposti... :)))))

Mix46 takva su vec dva dana, ja sam od subote svaki dan na Gradcu i bas sam pratio sta se desava, ponedeljak je bio vrhunac gde smo stvarno upropastili ribu a onda od utorka pocinje da pada aktivnost sreda je nesto i bilo a cetvrtak totalno lose...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sledeci put probaj da se informises o desavanjima na reci da si potao u sredu da li da ides ja bi ti naj iskrenije rekao da odlozis dolazak.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa rekao sam odlicno, sta je tu lose?

Kako si ti zakljucio da ja nisam srecan sto neba fata ribu?

Maricu mnogo si glup i providan, od losih si ucio da budes provokator... ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne razumem te uopste. Kazem covek ubi ribu ti vices lupam gluposti. Ne shvatam sto si toliko nepoverljiv?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne moze svako da odise tolikom dozom pamecu mora neko da bude I glup. Samo sto ja nikada ne bih menjao svoj IQ za tvoj. Ne mozes uvek biti u pravu kako ne kontas to? Ne moze da prodje ni jedna tema a da ti ne pocnes nesto da kenjas da smo glupi ili ne tumacimo dobro ili nemamo pojma da pecamo. Cuo se sa Nebom I covek lepo kaze hvatam u viru po 6 kom na suvu. Sta je tu provokacija? Vi uhvatite 5 kom za ceo dan I ja vam nnapisem Bravo od srca.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A sto bi morao da ti verujem???

Imam valjda pravo na svoje misljenje???

Ili ti polako uvodis jednoumlje???

Tebi ne verujem iz mnogih razloga neke sam ti i naveo, samo ne znas da citas!!!

A i na toj vodi sam veoma aktivan i ne mozes me tako lako ubediti da se riba ubija na suvu kad muve nad vodom nema...! E sad sve je to relativno nekom je uspeh 3 nekom 5 nekom 10 a nekom 50+ pa po tome moze formirati svoj osecaj srece... :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Covece lud si totalno. Ako na suvu covek uhvati u jednom viru 6 pastrmki u pitanju je caddis sta tu nije jasno kad kazem radi na suvu. Znaci nije uhvatio 6 riba na celom toku na suvu nego u jednom viru.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja ti lepo postavi tri normalna pitanja ti ne odgovoris ni na jedno vec me nazivas ludim! Stvarno glupo od tebe!

Ajd sad dva pitanja mozda ces odgovoriti...

Ja nisam lud samo ti ne verujem, i sto sam lud zbog toga?!?

Sto bi svi morali slepo da verujemo u sve sto ti kazes?!?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa isto tako kao sto ti kazes da sam glup. Isto sranje. Na istom smo. To sto ti pecas 4 dana I lose hvatas ne znaci da riba lose radi, mozda ne znas da pecas otkud znam. Da je Mita pecao 4 dana I da nista nije hvatao znao bi da riba ne radi ovako nista jbg. I tako mozemo u nedogled. Da ne bi produbljivali temu javice se Neba pa nek kaze. Ako je on slagao mene onda sam I ja vas.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Eto sto ja tebi neverujem nista, zato sto izmisljas i lazes!

Prvo nisam pecao 4dana vec 6dana drugo jasno sam napisao da je riba radila odlicno cetri dana da se samo 2 losije pecalo, a ti normalno u duhu onih od kojih si se ucio provokacijama odma sve slazes i izmislis... :)

Ocekivano od tebe...!

Nauci da drugi ljudi misle drugacije razmisljaju drugacije i imaju pravo na svoje misljenje.

Ja sam svoje formirao bas na osnovu tvojih gluposti, lazi i manipulisanjem tekstom, samo si jednu stvar zaboravio ovde sve stoji zapisano, pa koliko god lagao i izmislajo drugi ljudi ce se uveriti u suprotno...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxaxaxaxa sad sam I lazov Xaxaxaxaxaxaxa. Pa stani jer sam slagao da sam uhvatio Lipljena na Gradcu od 39cm jesam bratski slagao sam za 1 cm imao je 40cm. Da li sam slagao da je Neba uhvatio ribe na suvu danas, on ce potvrditi. Moras da naucis da ja ne lazem, to vrv zna dosta ljudi sa foruma sa kojima se znam I kojima sam obecao nesto I nikad nisam slagao.
Pod br 2 drugi su ucili provokacije od mene a ne ja od njih. To nemoj zaboraviti. E sad ti pronadji na forumu gde sam slagao I skinucu ti kapu. Ako ne nadjes onda druze moj onda da mi se javno izvinis I da ne pametujes vise I da naucis da pecas. Jel ok?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sasvim logicno da se danas hvata, oblacno, kisica povremena, povisen pritisak(ne preterano). Idealan pastrmski dan.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno