Gradac, reka snova

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Odlican dan,bas su se generalno javljale krupnije ribe na povrsini. Steta ,nisam imao vremena da potrazim neki bolji program za reziranje molgo je to dosta dostaaaaa bolje,al evo malo atmosfere i Necin upis na Gradcu sa ekstra pastrmkom

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6yzAZ6uOajQ[/youtube]

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bravo Neco I Nebo al cica je objasnio juce :) zao mi sto ne slikah onu koja mi je savila Heliosa ljudski :) Videli su I Vrana I Neba stap u kifli. Ivica kaze da ju je uhvatio prosle nedelje I da je bila 50 :) imao sam I kidanje na caddisa u kanjonu. Ogromna riburina je iza jedne grane iskocila I poklopila caddisa. Prelep prizor. I ode I musica I tippet 0.15. Vrv je do mene al je bila veca od svih mojih upecanih juce.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jedino što sam video je kako vrana razvaljuje ribu. Vi ostali, sve nešto na poverenje....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
neba je napisao(la):
Ja nista video nisam
Bio si dobar decko a onda si poceo da lazes :) ako nista nisi video onda nek ti sluzi na cast I na dioptriju :) Baki, Vrana je razvalio na onaj moj predvez sto sam vam pokazao prosli put . Ja sam se fokusirao na velike jbg :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Kad mi budes sapnuo gde je onda Hocu :) Misko London ili Zuca je capio pre par godina. Mislim da nema tolike vise :) al da vidim da capi neki Gradacku od 72 a ne ubacene :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa i ta njegova je ubacena

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
maric je napisao(la):
Bio si dobar decko a onda si poceo da lazes :) ako nista nisi video onda nek ti sluzi na cast I na dioptriju :)

ako mislis na ono kad si vikuno i da ti je savijen stap,sta se tu moglo videti?  :hammer: da imas ribu na stapu ?
samo se izvucene racunaju Maricu,jer po pravilu najvece odu  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa ko kaze da je otisla? Nema od tebe nista. Sigurno se stap savio zbog toga sto sam zakacio za dno koje se kretalo po viru levo desno. Al dobro.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Maricu ja racunam samo one 50+ i njih bi slikao ,sta se slikas i drkas sa tom sicom  :hammer:

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Odlično si ti ovo izmontirao Nebo ali si trebao i od ostalih da uzmes materijal pa da bude kompletno od svih. Ima marić neke slike i vrana sigurno? Možda i Baki ima?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Neco, od prošlogodišnjeg kupanja u martu, ne nosim fotoaparat a telefon mi je u nepromočivoj kesi.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I ja sam drzao telefon u toj kesici I kad sam, slikao onu bucku zamalo mi nije ispao u vodu. Zamisli da sam za svaku ribu vadio telefon. Idi bre pa ne bih pecao uopste I opet bi ispalo da je Neba uhvatio najvise  :D :D Resio sam da kupim Go Pro.

Vrh Dno