Gradac, reka snova

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pero moramo mi neki dalape da razvlacimo I neku jagu na raznju. Ne ide ovako vise smucili mi se cevapi I pljeskavice .

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Dogovoreno,mada vidiš da Slaviša izbegiva da dođe na vodu . :hammer: :hammer:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Bome ovaj Marić dogura brzo do esencije dobrog Flyfishing dana... meso piva vino rakija  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Silvio davno ja dosao pa sam onda zalutao, batalio alkohol jbg. Sad samo Riba I pecenje :hammer: :hammer: Ja 14 maja na Gradac idem sa ortacima okrecu neko jagnje tako da mi svejedno.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
bome ovi tvoji guru-i Prota i Pera ima da te vrate na pravi put s prvim susretom  :D

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Kolege,
kako stoji situacija sa npr. rostiljom na Gradcu, ima li odredjenih mesta gde je dozvoljena ''lomača'' ili po svojoj volji se bira mesto gde pripremati  vatru itd.??

Na Grzi ma koliko se trudili da srede  haos posle 1. Maja,mozeš ceo rostilj da zateknes ,u žurbi i pripiti ljudi ostavljaju stvari gde stignu :doh:

Nadam se da na Grdcu ne moze  da se pali vatra gde mu se prohte ?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gradac je za prvi maj najbolje zaobici. Vasar! Vatre na sve strane, pijanih koliko volis kao i kupaca. Jadni momci iz EKOD Gradac koliko poginu od posla posle praznika, ali ga vrate u prvobitno stanje uvek.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sve reke su takve. Samo gradac ociste. Ove divlje niko ne pipa..m

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja za  1 maj odavno i ne idem gore,kako simps kaze vasar ,svi koji su culi za gradac a nemaju gde da odu eto ih pored reke,hlade pivo u vodi ,deru se bacaju djubre ,donesu pune kese koje cega a onda im tssko sa prazne kese vrate odakle su i doneli. To mi nikad nece biti jasno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mi smo imali obicaj da pre 1 maja odemo na Gradac I zabodemo 5-6 dana. Bude pun copor ludaka. Cesto bi bili pored Erozivne brane, kampovali I uzivali I uvek ali uvek smo prirodu ostavljali kako smo je zatekli. Nikada djubre I ostala sranja nismo bacali.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nemoj da se zakunes.... Dok sam bio srednja skola ni sneg nam ne bi smetao. Upropastimo se od alkohola i pravac morava kupanje

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Vrh Dno