Gradac, reka snova

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Hoce do takmicenja  :hammer: :hammer: nisam ni ja blesav sto sam zakazao jagnje za 14 ti :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ladna u pizdu materinu,mokra znam sigurno a za sve ostalo moraš da se strpiš do 5 i 30 pa ti javim

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:hammer: :hammer: nemoj preko jaja da gazis onda nista od pecanja  :hammer: :hammer: Mada koliki si tolike dubine nema  :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ima na par mesta oko konjičkog po jačoj vodi,mada je jačina protoka na nekim mestima zajebana,mal ne pogiboh pre neki dan

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja se oklizah ispod Roke dole u kanjonu jbt gledam ko magarac muvu I idem napred ne gledam I na neku stenu I samo na stranu klekoh. Sreca plitko.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dokle je donji tok? do Vodozahvata ? tj Republicka vazi dotle?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Ja se oklizah ispod Roke dole u kanjonu jbt gledam ko magarac muvu I idem napred ne gledam I na neku stenu I samo na stranu klekoh. Sreca plitko.

Vala tebi treba kombinezon i "dooooobre gilje"(cipele po naški) i za onaj izvorčić kod Pačetovog mosta.. :bleh: :bleh: :bleh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Tacno dobro je da si se javio

Račun je stigao  :nowink: :yeswink: još ssaamo ja računicu da svedem, malo RIK, malo CeSID, jedan tebi, dva meni... :bleh: :bleh:
Ajd Samo da se obavestim, a noćas će teško san na oči, tako da Vi slobodno sanjajte Gradac, pripremajte se i koristite svaki slobodan momenat da pecate na istom..
Ja i maj propuštam...al će roba da stigne brzo...Kontrolišem, pa se sutra javljam, onima kojima sam ostao dužan odgovora i praštaj te  :(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bog prasta bratstvo ne  :mad: tako da mazi bulju :) pa daj cipele da mi doturis do posla :)

Vrh Dno