Gradac, reka snova

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Danas je riba ocajno radila,izvukoh tri ribe,a preko 25 se dizalo na muvu pa omase ,al sve traljavo i bez energije,posle dizanja nema teorije da se digne opet. Bas bas los dan,al dobro makar je upisan novi stap  :D

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
339
Identična (ne)aktivnost u reviru, samo ima više ribe pa se malo bolje lovilo...

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Možda je NElovan :-D u dosadasnjoj praksi na 130 tak stapova,najlovniji su bas ovakvi kad jedva upises sa nekom sicom,ali upises.
Kad uvatis dobru ribu na prvom izlasku ti si baksuzni kasnije

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa kad smo sve iznabadali juce :D

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako bre slabo radila kad je profa uhvatio dvaes i nešto komada, i to je fantazirao nešto za takmičenje. Da je ozbiljno pecao, opet bi imao 50+ komada.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa i ja sam uhvatio precnjak i rebra od jagnjeta , a posle rostilj :) A za kraj njeguski prsut :) mnogo sam fantazirao :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Vladimire jesam ti rekao da ri a da radi danas kao blesava. Ako se secas. Malo vreme malo kisa i raxila je kako sam i mislio

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Eto nas u utorak mozda :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ma jok. Mladi smo

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Vidim na predhodnis fotosima da koge  šetaju tube  ??? Zar je baš nuzno nositi ih ? Ipak su mi  tube  samo za transport, a posle s'priborom nastavim pecanje. Kada se vratim ,spakujem stap itd.

Imam i za šetnju ,laganu tubu ali lično izbegavam nošenje. Baš kada sam kampovao pod vedrim nebom,morao sam da nosim tubu,i gledao
da dva stapa upakujem u jednu tubu.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
339
Mafke Fly je napisao(la):
  Vidim na predhodnis fotosima da koge  šetaju tube  ??? Zar je baš nuzno nositi ih ? Ipak su mi  tube  samo za transport, a posle s'priborom nastavim pecanje. Kada se vratim ,spakujem stap itd.

Imam i za šetnju ,laganu tubu ali lično izbegavam nošenje. Baš kada sam kampovao pod vedrim nebom,morao sam da nosim tubu,i gledao
da dva stapa upakujem u jednu tubu.
Tihi maše obema rukama  :D
Šalu na stranu, nose ljudi po dva štapa... jedan za češkanje, jedan za sve ostale vidove mušičarenja gde ti kanap treba, da ne kažem gde ti ne smeta.
Pre nekih mesec dana kolega je uspeo da polomi štap posle 2 sata pecanja i da nije Tihi nosio dva, kolega bi se sušio ostatak dana. Ovako, Tihi mu je nesebično omogućio da mu taj dan ne bude potpuna katastrofa  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Posto nosim dva stapa i onda se trudim da nosim tube, jer drugacije mi nije bezbedno od lomova...

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh Dno