Gradac, reka snova

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone koji je tvoj najveci I gde? Ne racunam revir ispod Brane. Ispade da samo Profa I ja imamo te jadne 47 ce a svi ostali klepaju 50+ ko nista Xaxaxaxaxaxaxa.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U stvari u pravu si kad bolje razmislim :) nece se ponoviti, od danas ne stavljam lipca sa Drine dok ne bude 54,1cm. i izvinjavam se Profi Profa ima 48,5 cm  :)

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
To sto ih nisu razguzili isto je da sad Mare uzme onaj svoj 00 Sage i ode s tobom na Drinu i ulovi lipca od 50+ na 30m od obale a tebi sa 6# Heliosom spadne 45ica na 10m od obale...
Ono je bila B ekipa Hrvatske protiv najačeg izdanja Španije.
ja neznam koju si ti utakmicu gledao... ili tu ipak iz tebe izbija nešto što je normalnim ljudima strano... 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
48 je moj najveci sa Drine uhvacen kod Dzamije i bio sam ubedjen da je 50+, a nije mi jasno ovo da ne racunas revir, zasto ne racunas tkzv. revir kad to i nije revir u pravom smislu reci?

I zasto izmisljas i pricas nebuloze, ko je to uopste rekao da svi vade pedesetice? Ja sam rekao da je 50+ lipac sa Drine za pohvaliti se, ovo sve ostalo nije vredno pomena sem lepe zabave i dozivljaja. Tih riba 45+ ima u Drini bezbroj tako da 47-48 je sve sviranje qrcu kad mozes da ih uhvatis opusteno. Ja se ne hvatam metra na Drini jer znam da me onaj od 50+ nece, tada jednom sam se zajebao, rekoh, bio sam ubedjen da je solidno preko 50 ali je bio buca nevidjen pa me to prevarilo.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E onda sam se zajebao i izvinjavam se. Ako se ti 45 vade lako ja moju meru sa 54,1 cm dizem na 58 jel ok?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Do tada cutim i ne komentarisem :) evo i Gradacku meru dizem na 42 :) a ti se potrudi nabavi mi one konektore da krenem u lov na tog Drinskog sto pre :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
silvio je napisao(la):
To sto ih nisu razguzili isto je da sad Mare uzme onaj svoj 00 Sage i ode s tobom na Drinu i ulovi lipca od 50+ na 30m od obale a tebi sa 6# Heliosom spadne 45ica na 10m od obale...
Ono je bila B ekipa Hrvatske protiv najačeg izdanja Španije.
ja neznam koju si ti utakmicu gledao... ili tu ipak iz tebe izbija nešto što je normalnim ljudima strano...

Koju si ti utakmicu gledao, nemam pojma ali Spanci su igrali sa"pola gasa" a 'rvati sa 2/3 gasa. Tako da se bezveze lozis na kladionicarsku utakmicu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
E onda sam se zajebao i izvinjavam se. Ako se ti 45 vade lako ja moju meru sa 54,1 cm dizem na 58 jel ok?

Nista ja tebe ne kapiram, majke mi. Dizi i spustaj kako zelis, ja sam ti samo rekao kako je. Uostalom na Drinu se i ide zbog toga a ne u vrtic od 35+. Gde ti rade ja se premestim odmah.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone ti si stari Drinaros, i kontam da ti nije gust da pecas one 35 cm ali iskreno posle Gradca i pastrmki ti 35 mi dodju kao slag na tortu :) Milina :) spremi ti konektore pa da probamo strunu pa na Drinu :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Auu pa ja mislio konektori su proslost...to govance kod mene na stapu mesta nema.....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Bez obzira..ali da ne kvarimo temu..ima li na gradcu 45 ili su jos uvek mali??

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Sta reci, sta kazati osim:

Ima jedan čovjek na Ilidži 107 mu godina sve zna...
:bye:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
gegula je napisao(la):
Bez obzira..ali da ne kvarimo temu..ima li na gradcu 45 ili su jos uvek mali??

Gegula kazu neki ima ga u tragovima pa posle menjaju plocu i pricaju da ga ima da svaki zabacaj lipac udari. Mislim da ima i tih 45 cm :) al sta znam ja :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Simpsone ti si stari Drinaros, i kontam da ti nije gust da pecas one 35 cm ali iskreno posle Gradca i pastrmki ti 35 mi dodju kao slag na tortu :) Milina :) spremi ti konektore pa da probamo strunu pa na Drinu :)

Ja pastrmku kao ribu obozavam tako da mi je potpuno nebitna kolika je kad je pecam. Luda kao struja i predator na kvadrat. A lipac je zalutao u salmonide. Ali nigde na planeti ga nije sladje loviti nego na Drini, ogromna voda, zahtevna, nekad te razocara pomislis sterilno prazna a nekad prokljuca pa te demantuje. Pa kad se javi konj sav zadrhtis gledajuci kako da mu dobacis. Jaooo sta bih dao za vikend na Drini...Bice valjda dogodine.

Vrh Dno