Gradac, reka snova

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Tihi83 je napisao(la):
Nebo posto vidim da vladas zakomom i merama ne videh da komentarises meru maricevog lopljena upecanog na gradcu?

Mislim posto ti je zakon mnogo bitan kako ti to ne upade u oko, ili je onaj njegov imao 39 do korena repa(srednje osnove)... :)

U makmicenjima ribu merim po takmicarskim pravilima, kad resim da pocnem da ubijam ribe(sto je verovatno nikad) uputicu se u zakonska merenja, do tada ostajem na ovom takmicarskom pravilniku...

Sent from my iPad using Tapatalk

znaci takmicarski pravilnik je iznad naseg zakona,kao i mnoge druge stvari koliko vidim,al dobro ribe su stvarno vece po takmicarskom zakonu,to je opravdano onda

Sta ima da komentarisem kad sam bio sa Maricem taj dan na Gradcu i gledao kako pravilno meri ribu ? do korena repa !

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Da je merio ribu kako treba stavio bi lepo konkretnu cifru. A ne lipac oko 40 ili sta je vec napisao. Covek kad meri lepo kaze koliko ima riba.... A riba je bice koje ima rep tako da duzina sa repom je normalnija nego bez njega... A o postovanju zakona....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
neba je napisao(la):
Sta ima da komentarisem kad sam bio sa Maricem taj dan na Gradcu i gledao kako pravilno meri ribu ? do korena repa !

Nebo posto Maric nije merio ribu vec otvor meredova zanima me jer meren ceo meredov ili do korena rukohvata meredova :) :) :)

Bre ljudi vi mislite da smo mi cavke i da nista nepamtimo, pa ni da lazete ne znate ali se trudite moram priznati...

Da te podsetim maric je napisao kako nije riba merena vec ce izmeriti otvor meredova...

Vi prosto trazite da vas neko jebe...

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
meredov ima egzaktnu velicinu meredova posto je najbolji i najtacniji na svetu  ;)

Maric je prislonio lipca na meredov i do korena repa kako nas zakon nalaze spustio lipca i zapamtio mesto odnosno reper gde je spusten pa je kuci i premeren fabricki podatak o velicini meredova...

pokusavas klasicno da spinujes pricu kao i za sve do sad,te da tebi zakon nije bitan,a ustvari jeste jer ti meris ribu po nekom tamo takmicarskom pravilniku,jer jelte tako ispada veca*i zvuci mocnije  ,pa nemojmo vise te dvosturke standarde molim te po nekim tvojim zakonima vazda......... te u redu je meriti ribu do kraja repa,ko jebe nas zakon i za to i za nesto drugo....al sve je to ok kada tebi odgovara

Ja generalno nikad ni ne merim ribu ponekad samo pogledam odokativno uz meredov da znam koliki je ovako radi sebe,jer mi je patka dovoljno velika,i usla mnogo puta gde treba,da bi uopste imao neki vid satisfakcije da je iznova i iznova merim i dokazujem se negde i nekom.......

to sa takvim recnikom slobodno pricaj gde i sa kim hoces,samnom neces jer izlazim iz ove diskusije,sa potpunom zeljom da taj lipljen i zakonski mereno i realno (ne mastovito ) izadje na ta 42 cm.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Druze Nebo rekao si da si gledao kako Maric meri ribu na licu mesta, nema spina samo iskrenost. Nisi nigde pominjao obelezavanje meredova, vec kako je meri do korena repa, ona njegova riba nema 39 do korena repa, sa repom ima tih 39cm.

Drugo, ja nemam nikakva dvostruka pravila, znaju se takmicarska pravila i ona su po svetskim standardima. To sto se to tebi nesvidja to je tvoja stvar ali ja nisam nista izmislio!!! Opet izvrces i izmisljas stvari!!!

Uhvacen si u lazi i sad lepo treba da se izvines i ne pokusavas da se cupas mnogo je providno...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Lepo si ti mene skratio i ugojio Tihomire :D
Visok sam 189 cm i imam 87 kg.

Pozdrav Milanče :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
100ka je napisao(la):
Visok sam 189 cm i imam 87 kg.
Imaš tačno 1 cm više od mene (mereno bez repnog peraja, kose i noktiju), a isto kilograma. Znači da si osetno zgodniji. Moram pod hitno ili da smršam pola kila ili da porastem 1 cm.

Lipljan se inače meri bez rep, a prži sa njega. Tako su govorili naši stari...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
@Goci ne samo da sam zgodniji nego sam i mlađi i imam manju dioptriju od tebe, pa su mi naočare lakše

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A bre ljudi opustite se. Tihi moj lipac je meren prema meredovu. Izmerio sam posle na Sarenom platnu sa metrom. I bre opustite se jbt kazes ima 42 i extra ja ti verujem. Ovaj 100 je odlican :) Bravo

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Inače danas u donjem toku za 1,5 h pecanja 25 pastrmki i  3 klena. Od toga najveca oko 45 cm :) prosek od 25-35cm odlicne i borbene ribe. Slike nista dok ne uhvatim lipca 45 :) i sve na nimfu :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mnogo to pastrmke po metru kvadratnom, treba da pustite mladice da ih malo prorede, plus da lipljanima pojedu repove i više neće biti problema sa načinima merenja.

Vrh Dno