Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Znam da zvuci ludo. Pecao sam sa #4 od 8 fita tj nimfario. Stvarno efikasan metod kokosarenje. Na jednom mestu sam klepio dve po -35 cm, jednu 45 cm i dve male oko 25cm. Jos ljudi kazu kad sam poceo da pecam da tu nema ribe. U proseku 2 ribe po mestu.
Hoces iskreno da ti kazem ? Uzmes HTC 820 premeris ribu sa njim i skontas da je riba dugacka 3 duzine HTC 820 i jos malo vise. Odbijes od tih 3 duzine i nesto oko 4 cm viska i skontas da jedan duzina ribe do korena repa 45 cm e sad za one manje od 25 cm sam koristio nesto drugo za merenje i tacno jedna duzina i riba je tacno 25 do korena repa jbg. Al nije za forum a one od 35 sam merio recimo odokativno uporedjujuci onu od 45 i one od 25 trazio neku aritmeticku sredinu. Jel sad ok ? A bre ljudi carevi ste
Kakvo je to takmicenje bilo na Gradcu??
Kup"Lipljen Gradac2016"??
Niko nista da najavi??
Meri se takmicarski, primetih, pa da pitam, mada izvinjavam se, mazda ne sme da se pita...