Gradac, reka snova

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Bile su gospodje iz bga i pitale zasto ne asfaltiramo put iz lelica,i one su bile nezadovoljne sto idu peske i sta onda,da asfaltiramo? Sto ljudi sto cudi,sto zena dvesta sisa i ne moze se svima ugoditi niti treba svima ugoditi. Masa njih koji hoce da dodju do gore doci ce makar preskakali 4 i slovima cetiri oborena drveta.ono tamo je dwo divljine koji takav i treba da stane,staza od paceta do objekta istrimerisana metar sirine nije samo utabana ,sarejo platno pokoseno,deo koji treba da bude pokosen. Ja stvarno ne vidim poentu polemisanja oko malo trave. I nisam uvredjen  uolste.ali malo realnosti nije naodmet. A t vladimire ides na SDO od danas. Jel tako Slavisa oko moje

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Tako je ljuuuubavi  :tbumb: :nowink: :hammer: :hammer:
Ja u oba pravca kroz kanjon, nista mi nije zasmetalo...al za porodice sa malom decom (poput one moje vestice ) put bih zavrsio kod Paceta.. :yeswink:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Sta je sdo?

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
[/quote

Slavisa cujes li poletarca SDO ili ti suvi dnevni obrok ,svake nedlje u vojske dobijes to pa udri . Ima pasteta ili narezak,zdenka u konzervi,sardina i neki specijalitef tipa kiseli kupus u konzervi,rizi bizi ,spagefi i ponekad ali samo ponekad gjlas. Sve to zaliveno cajem na razblazivanje i keramickom plocicom umesgo leba.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Dolaze gore i roditelji sa malim decom,nekim je ta setnja lepa a nekima smetaju bube suma i ostalo. Kao sto rekoh ima nas raznoh neko voli grad i beton neko voli divljinu

o takvim stvarima ne treba polemisati i trosti reci. Ko voli gradac vracamu se bez obzira na sve ko ne voli nece dolaziti i to je to. A on nas sve doceka rasirenih ruku  kao majka ludu kcer sto kaze moj drugar

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Zašto uvredu?
Ne obaraju se stabla već se krče sa puta i nisam ih brojao ali ih ima koja su razgranata i nekima je teško ih preskočiti,preći.Meni nije ja mogu kud većina ne može da prođe!

I nije trava već korov oko metar visine!
Ne dolaze svi u goratex kombinezonima!

Što se mene tiče ne mora niko ništa da radi,Petru je malo holesterol udario  :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Neje holesterol nego dijeta  :whistle:. Razumem ja tebe odlicno sta kazes i to je.ok a da polemisem ne zelim jef svi imamo razlicita misljenja i gledista. Nezgodno je.dopisivati se ovako jef se svaka rec pogresno protumaci. Sve bi ovo bilo lakse uzivo uz pivo. Ovako jebi ga

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
...

Prilozi

• IMG_9667-1024.JPG
    IMG_9667-1024.JPG
    205 KB · Pregleda: 124
  • IMG_9670-800.JPG
    IMG_9670-800.JPG
    239,2 KB · Pregleda: 121
  • IMG_9673-800.JPG
    IMG_9673-800.JPG
    146,1 KB · Pregleda: 158

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Bravo na ulovima, ja nisam pecao 42dana... :(

Maric samo cestita kad je riba manja od njegove ovi sto pecaju vise i vece su duvaljke... Ccc... E moj Maricu nevalja ti rabota....

Sent from my iPad using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Hahhaah kralj ne zeli da sidje sa trona... :D

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Vrh Dno