Gradac, reka snova

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Krljust na obrazima kod kamenjara.
A maricu ako ne vidia razliku izmedjju ribe od 5kg i 200gr onda jbga

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Krljust na obrazima kod kamenjara.
A maricu ako ne vidia razliku izmedjju ribe od 5kg i 200gr onda jbga

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Ne kenjaj mnogo nego daj slike sa reke,ako si vatao šta?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Subota Gradac. 17 riba na stapu od toga 12 spalo u nogama bukvalno a 5 sam izvukao i pustio ( zaboravio meredov u kolima ). Proban novi stap Byron. Na prvu loptu isuvise mekan stap za moj ukus ali kazu takav treba da bude nimfaroski stap. Riba traljavo radila. Milance je imao jednog lipca oko 40cm na stapu i spao mu u privlacenju kad ga je vec zamorio.
Da li je problem u kontri ili nesto pogresno radim pri vadjenju ribe jebem li ga.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Da štap za nimfu treba da bude mekši zbog tankih tipeta ako loviš malim nimfama direktno također kod daljih roll cast zabačaja lakše je puno bacati sa štapom koji je malo "glindžaviji".
Štap bi bilo idealno da je što lakši jači a ipak ne krut jako kako sam rekao najviše zbog tankih tipeta kad se lovi malim i mikro nimfama...
E sad što je riba spadala taj dan vjerojatno se radi o tome da je riba taj dan pipavo uzimala.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Riba je očajno radila, očajno. 10-12 Komada na silu, ali na silu. Isto dosta spadanja. I lipljen kao šlag na tortu.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Mozda je zbog stapa, ja sam probao da lovim nekom glindzavom motkom i posle svake kontre spadne riba, valjda se ne okači kako treba. Na kraju sam i odustao... Samo polako dok se navikneš.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naravno Kobra 89 samo polako vec sam narucio novi stap xaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Gledajuci odredjene klipove na YT kanalima skontao sam da je problem sto mi riba spadne pri privlacenju tj nogama u polozaju ruke kojom se vodi stap. Polozaj ruke kojim sam vodio stap nije idealan za kontru tj ubadanje ribe i vrv se riba ne zakaci lepo.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Gledajuci odredjene klipove na YT kanalima skontao sam da je problem sto mi riba spadne pri privlacenju tj nogama u polozaju ruke kojom se vodi stap. Polozaj ruke kojim sam vodio stap nije idealan za kontru tj ubadanje ribe i vrv se riba ne zakaci lepo.

Polozaj ruke???/
Na YT kanalima....
Mislis na RedTube kanalima???

:hammer: :hammer: :hammer:
Alo Gadafi, opusti se...dobar si, bre nauci da uzivas  :nowink: man se ucenja sa TV-a..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Xaxxaxaxa onda nista iz zgloba

Ma mani se ruke i zgloba, prepusti se lokalnim osobama zenskoga roda i njihovim "otorinoralingoloskim "seansama u ove duge ziiiiiimske dane  :hammer: :hammer:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Dan pred zatvorenje sezone, lijep dan bas.

a4wf0k.jpg

2u6p5vs.jpg

241qy6x.jpg

214zgps.jpg

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Hvala Miki.

Eto, otvorih sezonu i zatvorih na Gradcu. Iako mi je 300-tinjak kilometara udaljen. Nikad ne znaš gdje te pun može nanijeti.

Tom prilikom sam upoznao par mušičara i drugova sada sa foruma.Vranu, Oholog, Tihog, Aleksandra, Marića, Jocu 100ku,Nebu, Milančeta. Sve

ljudine :) Na otvoru otpecah sa Oholijem, Tihim i Aleksandrom, par dana pred zatvor sezone sa Marićem i za sam zatvor sezone sa Aleksandrom.

Svi me ugostise ljudski i hvala im još jednom. Divan je taj vaš Gradac!

Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio.

TenkaraFisherman

Junior member
Učlanjen(a)
23.10.2012.
Broj reagovanja
0
Bravo... lijepa rijeka, odlični ljudi koje si nabrojao a I još puno je njih, teško bi ih bilo sve navesti...
Ja planiram u maju mjesecu, kada budem sa porodicom išao za Bg, da odvojim jedan dan za pecanje na Gradcu.

Vrh Dno