Ivan_bgd je napisao(la):U nedelju njih trojica i pored vise upozorenja bacali varalice kod paceta...
Sent from my SM-G361F using Tapatalk
A sto?maric je napisao(la):Imas li sliku te trojice majmuna??' Zamolio bih sve kolege koje primete tako neke indijance i krivolovce da ih slikaju.
I šta imaš od toga što ćeš da ih vidiš? SAmo ćeš još više da se iznerviraš....realnomaric je napisao(la):Ivke ako je na Gradcu zabranjeno da se peca na varalicu osim u donjem toku do vodozahvata i zabranjeno je da se nosi riba ( skoro je bio slucaj sa majmunom i pastrmkom od 4 kg koju je odneo ) voleo bih da vidim koji su to pametnjakovici koji to ne razumeju
I ja bih isto zamolio sve kolege da slikaju svaki put takve idiote,lako cemo mi posle po slici naci ko je to...mala je Srbija.Pa da mu spicimo prijavu pa nek se pusi posle.maric je napisao(la):Imas li sliku te trojice majmuna??' Zamolio bih sve kolege koje primete tako neke indijance i krivolovce da ih slikaju.
Upravo tako. Ja u ribolov idem da bih uzivao a ne da se svadjam i sekiram. A za cenu dozvole od 16000 din na godisnjem ili 1000 din na dbnevnom nivou, neka ribocuvarska sluzba radi svoj posao kako treba.neca011 je napisao(la):I šta imaš od toga što ćeš da ih vidiš? SAmo ćeš još više da se iznerviraš....realno