Gradac, reka snova

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Najavio se jutros, fino i kulturno me covek saslusao i uputio. Istina je da se najavljivanje vrsi samo zbog kontrole na republickom nivou. Da me nije sreo cuvar ne bi mi ni naplatio dozvolu...par spadanja, par omasenih....sve u svemu fino. Pogotovo vecernji cug kad je riba i pocela aktivnije da se hrani.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Večernji cug je trebao da bude u vreme kada si pisao poslednji post. Zavisi od insekata ..... Treba doživeti rojenje na Gradcu pred veče. Neopisivo... Ribe jednostavno polude, i tada se, u stvari, vidi koliko ih tamo ima i kolike su.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Pa u vreme pisanja sam bio u Lovackom restoranu u Valjevu, u povratku kuci. A cug je vec poceo u 18! Kad su pocele da lete i kamenjarke, kao sismisi!
Na vodi sam bio do 19:20.
Verujem da je vece na Gradcu neponovljivo i nadam se da cu i to doziveti jer realno, dnevno pecanje po suncu i nije neki uzitak.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ja poslednji put izasao u 21 i 10 iz vode [emoji3]

Kad prebacujete vec pricu na ribocuvara, jeste li svjesni da je nemoguce da vas covjek ne vidi?  Koliko sam shvatio Gile iz grada do platna pješke ide, kraj i kroz rijeke\u. Ako sam u pravu, onda ta prica o najavljivanju i davanje novca na ruke, ne ide bas.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
KLENAROS je napisao(la):
Ja poslednji put izasao u 21 i 10 iz vode [emoji3]

Kad prebacujete vec pricu na ribocuvara, jeste li svjesni da je nemoguce da vas covjek ne vidi?  Koliko sam shvatio Gile iz grada do platna pješke ide, kraj i kroz rijeke\u. Ako sam u pravu, onda ta prica o najavljivanju i davanje novca na ruke, ne ide bas.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja ne znam sta treba i kako objasniti ljudima da bi shvatili, najavljivanje se vrsi ISKLJUCIVO da bi ribocuvar i cela organizacija bila pripremljena za nemile scene ukoliko se pojavi savezna/republicka inspekcija.
U svakom slucaju, na vodu MORAS da krenes sa dozvolom u dzepu.
Jel kad te sretnu u autobusu (kontrola) trazi da samo platis kartu ili placas i kaznu!?! Odvajkada je bilo obavezno imati kartu sa sobom kako za pozoriste, autobus, voz pa tako i za pecanje. U drugom slucaju ti si krenuo sa namerom krivolova. Tako bar zakon to tumaci.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Da nije neko iz Beograda planirao za vikend do Gradca? Pitam zbog prevoza, da ne idemo sa vise auta.  :bye:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Evo od mene jedan video, letos sam se malo zezao, nije lose za prvi put...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ILsTqVKdegw[/youtube]

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Lep video!

Samo jedna informacija koja ti je otprilike promakla, na Gradcu je obavezna upotreba meredova, i obavezna upotreba udica bez kontra kuke!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Super je ovo bez muzike, k`o da sam tamo. Al` stvarno ovo za udicu, mogao si klestima da je stipnes.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Meni si ubacio opasnu nostalgiju u glavu....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
Narode, idemo li prekosutra? Čuo sam se sa Giletom, kaže da riba kupi u svim slojevima. Doduše, malo joj se ledi dah kad kupi sa površine, ali izgleda da joj to ne smeta  :hammer:
:doh: :doh: :doh:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Baš lep  zapis ! Stimulativniji je od većine  koje sam gledao i baš drži pažnju. :respect1:

Vrh Dno