Gradac, reka snova

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sone ako ti je neko naplatio godisnju za Tamis , prijavi ga slobodno jer je to uradio ilegalno!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Nije Bojane ,ali se šuška uveliko da će jedan deo Tamiša na žalost izgleda da bude proglašen za specijalni i da će morati da se uzima doplatna dozvola ..

Djole izgleda će jeftinija varijanta biti stvarno ta sa soškom  :bye:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
djole jel smemo peruci i ja u tu varijantu?????????? :tbumb: :tbumb: :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sone moze da se suska koliko hoces ali revir moze da se napravi iskljucivo u skladu sa pravilnikom koje donosi ministarstvo.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Jedan deo plavnog podrucja oko Tamisa bice proglasen za zasticeno prirodno dobro. Tako da mozda izdvoje deo za doplatu ali ako ispuni uslove predvidjene u kategorizaciji.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Jedna usputna informacija ,načuo sam da je od ove godine zabranjen ribolov varalicom na Gradcu ..

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Niko nema pojma? ok ,a da li se poribilo onim krupnim potočarama ?  i na kraju da li se zna koliko je dnevna dozvola i da li uopšte mora da se plaća ,jer sam načuo da će se kategorizacije voda raditi tek na leto ..
ima li ko neka konkretnije informacije ?

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
Ako nema doplatne, kad krenu organizovane ture busevima (penzosi) na Gradac, bice veselo... :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ako nema doplatne nema ni pecanja na Gradcu.  I ceo potez kojim gazduje EKOD Gradac je fly fishing only, pa nema vise ni varalicara.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ma naravno Bojane  ,Gradac je to što jeste i mora da bude doplate e sad samo kolika će biti ... neke cifre od 10.000 din su po meni malo mnogo  ( verovatno ću platiti samo dnevnu  par puta tj otićiću dva tri puta letos i to je to ) s`obzirom da moram da kupim i ovu državnu od 5000 din ..no videćemo kad sve bude zvanično ... eto ja sam prvobitno planirao da budem na Gradcu 1.marta ...no šta bude ,bude..

bozo

Newbie
Učlanjen(a)
20.08.2009.
Broj reagovanja
0
Ima li neko informaciju dali ce se pecati na Gradcu ove godine, cena dozvole ...

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Neće biti pecanja sve dok se ne izvrši kategorizacija, a nije zahvalno prognozirati kada će to biti  ???.

Vrh Dno