Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Evo dve fotke sa otvaranja u martu 2004-te.
P.S. Kompletan outfit sam potrošio sa ovih fotki (štap polomio, čekrk prodao, waders i cipele se raspali), osim jakne koja je živa i zdrava i dan-danas
Kalendar mušičarskih manifestacija na reci Gradac za 2011.
- 05.03.11. Svečano otvaranje sezone
- 23.04.11. Prvi memorijalni kup čika Milojka Marjanovića
- 14.05.11. Drugo otvoreno prvenstvo Gradca u mušičarenju
- 03.09.11. Fly fishing show (sa castingom)
- 24.09.11. svečano zatvaranje sezone
Mislim da je dobra ideja da objavimo kalendar za celu sezonu, tako da mušičari mogu da planiraju svoje vreme.
Sa nadom da ćemo se družiti na svim ovim manifestacijama,
Sad shvatih da nažalost "Prvi memorijalni kup čika Milojka Marjanovića" 23.04.11 sigurno propuštam...
Otvaranje sigurno ne propuštam
A na Open Gradcu 14.05.11 branim titulu
Sad shvatih da nažalost "Prvi memorijalni kup čika Milojka Marjanovića" 23.04.11 sigurno propuštam...
Otvaranje sigurno ne propuštam
A na Open Gradcu 14.05.11 branim titulu
Al' su poribili Gradac!!!
Vidim da je Roka njemu napravio branu, gde drzi "Krlje" za goste. Vidim da su mu se prohtevi povecali, al' da bi zadrzao ovakve ribe treba mu veca brana.
Još malo manje od 24 sata ,voda juče dobra,put do manastira koliko toliko očišćen(ako i danas bude otapalo onda će biti skrroz ok) riba za razliku od prošlog vikenda površinsji neaktivna.
Verovatno je presekao sneg i snežna voda.
Mislim da nije loše,a ispod brane (betonske ) kod vodovoda ti ne treba ni doplata za Gradac tako da to i nije loša opcija za početak i loše vreme( ne košta ništa)