Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Neće ,nabavili smo tepsiju od Ćina iz pekare ,Gradac se izbistri za dan ,a pošto padavine ne najavljuju više onda će voda biti extra za pecanje (još ako se ribe oporave od Mitinog kačenja prethodnih dana onda će biti super )
Al ga nahvali,samo me interesuje kako ste se dogovorili za procenat ,ništa onda ćemo da angažujemo Miška da ga sačeka i objasni mu neke stvari ( ),pa da vidimo onda. :-*
Mislim da nije,velika je čistina a toga oko kk nema baš,na slici je nebo otvoreno a oko kluba se drveće nadvilo na reku.
Nepoznat mi deo totalno ovako sa slike .
Vlado ,nekako mi ne liči na to ,nemam pojma ,teško je ovako stvarno reći ali po priči sa foruma ovi ribolovci su bili u donjem delu gde važi obična godišnja dozvola i pecali su na spin tj van fly revira a ja mogu da se kladim da je ovo fotkano u fly reviru ali da su otišli baš toliko daleko gore sa spin priborom isto sumnjam ...nemam pojma .. Boga pitaj !
Shone,pitaj ljude gde su pecali...mislim da je tako najlakse da se sazna,edukovati momke ili jednostavno odma prijaviti na vodi momke cuvarima i eto ga resenje!!!