Gradac, reka snova

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Mito,plašim se da će ponovo biti gađanje u lavor  :whistle:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Neće ,nabavili smo tepsiju od Ćina iz pekare :bleh:,Gradac se izbistri za dan ,a pošto padavine ne najavljuju više onda će voda biti extra za pecanje (još ako se ribe oporave od Mitinog kačenja prethodnih dana onda će biti super :whistle:)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
pera je napisao(la):
Neće ,nabavili smo tepsiju od Ćina iz pekare :bleh:,

Bolje da ste nabavili neku soljicu za kafu, Mita to mozda i promasi :D, ovako za tepsiju se ne brinem uopste, titula je odbranjena unapred :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Al ga nahvali,samo me interesuje kako ste se dogovorili za procenat :hammer:,ništa onda ćemo da angažujemo Miška da ga sačeka i objasni mu neke stvari ( :smoke: :whistle:),pa da vidimo onda. :-*

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Simpson diže tenziju kao Murinjo pred neki važan meč  :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Sa Miškom ću da odradim dvomeč u ubacivanju nimfice na 18-tici sa tungstenom u fičok na daljini od 15m. Naravno iz ležećeg stava  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Sa Miskom mozes neki drugi put kad se oporavi od pada sa motora u Gradac prosle subote kad se razidjosmo :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Valjevci da li je ovo brana ispred konjičkog kluba ?

http://img59.imageshack.us/img59/9963/slika0395.jpg

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mislim da nije,velika je čistina a toga oko kk nema baš,na slici je nebo otvoreno a oko kluba se drveće nadvilo na reku.
Nepoznat mi deo totalno ovako sa slike .

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
sone ovo ti je prvi vir iznad rokine kuce, u pozadini se vidi ono ostrvce sto se proteze do pecine kod rokine kuce

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Vlado ,nekako mi ne liči na to ,nemam pojma ,teško je ovako stvarno reći ali po priči sa foruma ovi ribolovci su bili u donjem delu gde važi obična godišnja dozvola i pecali su na spin  tj van fly revira a ja mogu da se kladim da je ovo fotkano u fly reviru ali da su otišli baš toliko daleko gore sa spin priborom isto sumnjam ...nemam pojma .. Boga pitaj !

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Shone,pitaj ljude gde su pecali...mislim da je tako najlakse da se sazna,edukovati momke ili jednostavno odma prijaviti na vodi momke cuvarima i eto ga resenje!!!

Vrh Dno