Gradac, reka snova

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Da li neko planira u sredu 22.06. na Gradac? Tomi i ja idemo po prvi put pa bi nam dobro doslo drustvo nekoga ko je vec obisao ovu lepu reku. Iz Beograda ima besplatan prevoz za 3 lica najvise....posto ja idem svojim kolima (ipak sam odlucio da idem kolima a ne vozom).
Javite mi molim Vas do veceras 24:00 da bih znao da se organizujemo...
Evo broj mobilnog: 063/1846338 i 060/0322005 Ruki

Bice mi drago da nas bude vise!

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Ja sam zainteresovan za neki naredni put, ako se bude islo za vikend. Jes' da nisam nikad bio na ovoj reci, ali vi cete je tad vec poznavati  :yeswink:

Podrazumeva se da ucestvujem za troskove puta (ako se ide kolima), a i akcija vozom je ok.  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
VOZOM SAM ISAO ZA VIKEND, U JEDNOM PRAVCU 200DIN :)

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Auh...divno samo se proveli...nemam reci kako je reka ocuvana, poribljena...kanta ima skoro na svakih 100 metara reke, to nisam nigde video. U pocetku nam se cinilo da smo antitalenti, medjutim kada nas je jedan domacin iz EKO drustva uputio na pravo mesto pocele su i ribe da se vade. Bice slika i od Tommy-ja...
A da, sreli smo i Soneta koji je tamo dva dana....
naravno obisao nas je i ribocuvar....

2lnakra.jpg

e0o3vd.jpg

I Tommy ima snimak jedne bas krupne koja mi je spala, udica mi se ispravila!  :'(
Inace na tu musicu za koju nemam pojma koja je, uhvatio sam 4 komada za manje od 5 minuta...cuvam je za iduci put  ;) :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Momci videćemo se sigurno još koji put na Gradcu  ;) a do tada .....

Šareno platno
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dC9gWYxi8Zw[/youtube]​

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Hladni Vir

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vK2ihNTX1OM[/youtube]​

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Iz ovog snimka se vidi da ti je 15x vise stalo do snimanja nego do ulova, ti se zapravo veselis samosnimanju :D a ne lovu ribe. U suprotnom ne bi ribu od cetrdesetak cm malteretirao 5 minuta tokom kojih si pogledao u kameru najmanje 20 puta :D :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Kako si izračunao da mi je baš 15x više stalo do samosnimanja?  :D  :doh:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
13,12,11,10...7...5...3.. ajde smanji to malo Simpsone  :D Izgleda ti matiš nije jača strana  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Smanjio sam ti vec iz obzira prema tebi a inace je daleko veci odnos. Ali ipak i ovakav video nema sanse da se meri sa onim gde bucovce od 700g "zamaras" 14 minuta, taj je ipak sampionski :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Taj Bucov i bilo koji drugi je za tebe misaona imenica  :whistle: ,pošto nikada nisi uhvatio ni jednog ,zato bolje tiću ..  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Shone ne lupetaj molim te pomislice neko da stvarno nisam uhvatio bucova :D

A da ako si mislio na musicarenje bucova, istina je nisam uhvatio ni jednog. Doduse isao sam ceo jedan put u zivotu na musicarenje bucova na Savu ispod mosta na sajmu. Ali sam zato uhvatio biciklistu taj put a ti nisi nikad :bleh: :bleh:

Vrh Dno