GREYS GRXi

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nakon dvije godine ribolova krupnih riba  :D sa ovim mušičarskim štapom mogu reči da su moji utisci više nego pozitivni, prezadovoljan sam ovim štapićem. Odlična Greysova serija koju bi mogao samo da pohvalim. Odlična alatka za bacanje sa mnogo snage što se mi dokazalo mnogo puta u borbi posebno ove godine sa značajnim brojem riba od 10 do 16kg+. Ribe od 4-8 kg se ovom motkom kontrolišu sa neverovatnom lakoćom. Prezentacije velikih strimera u dužini od 15-20cm nije neka posena gnjavaža...nisam neki ekstra poznavalac pribora da bi mogao nešto eksta napisati jer nisam imao prilike probati mnogo skuplje motke ali svima bi preporučio da si uzme ovaj štap ako bi ga iole zanimao...za te pare koliko košta zaista vredi. GRXi kojega ja koristim je pravi radni konj, vredna alatka. Od kada sam (pre tri godine) pokrenuo temu o mušičarenju soma na velikim rekama kao što je Dunav razmišljam o dvoručnom štapu ali još uvek se nisam upustio u tu nabavku ali posle ovakvih iskustava sa ovim mojim GRXi-em mogu reči da bi si uzep ponovo GRXi ali dvoručni 14' #8/9.

Vrh Dno