Greys GRXY+ #5 9 stopa

musa1984

Junior member
Učlanjen(a)
26.03.2010.
Broj reagovanja
0
Da li se itko imao priliku susresti s ovim štapom??
Kakve utiske imate

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
verovatno si mislio na štap GRXi a ne GRXY....ja koristim 9' #7/8, a probao sam i peticu. Ta serija je odlična ali i ostale serije od greysa su super. Od petice bi ti najradije preporučio stremflexa 9' #5. Ali ako voliš štapove sredje akcije to ti je definitivno GRXi. Inače iz mog vlastitog iskustva mogu ti reči da je GRXi serija zaista pravi radni konj iako kada uzmeš čak jednu takvu osmicu u ruke to je vrlo lako ko perce....za moj pojam savršen štap. Več par sezona ga koristim i izvadio sam mnogo lepih riba sa njim, bavcao precizno i na blizu i daleko, male i velike imitacije....prošle sezone na njega lep broj riba od 8 do skoro 17kg. Pravi užitak je mušučariti tim štapom. Spomenuti streamflex je isto tako super mada ima brzu akciju i sa tom peticom kao peticom sam također prezadovoljan.

musa1984

Junior member
Učlanjen(a)
26.03.2010.
Broj reagovanja
0
Ma ne baš sam mislio na ovog
http://fly.greysfishing.com/en-gb/products/rods/single-handed/grxi-plus/
to im je nova serija za 2010
to bi si nekak narađe naručio, pa neznam dali tko ima kakve utiske već sada

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
tačnije GRXi + 

Baš sam čitao pre neki dan o ovom štapu na greysovom sajtu ,koliko sam uspeo da vidim ovo je neki novi blank fast akcije ..lično mi se baš svidja kako izgleda ,plutana drška sa natpisom greys daje mnogo lep vizuelni utisak .inače nisam ga video uživo ...
Recimo za štujke ovaj klase #10 od 9ft je pun pogodak.

musa1984

Junior member
Učlanjen(a)
26.03.2010.
Broj reagovanja
0
Da da GRXi+, sada sam vidio da sam naslov krivo napisao.
ma baš gledam za novu #5, pa mi taj zapeo za oko

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
GRXi je ko što rekoh super super štap, GRXi+ je isto to sa par dodatnih unapređenja, a probao sam i njihov model iz serije Platinum XD Saltwater i jedino što mogu reći je "želim takvu desetku ili čak dvanajsticu" od 9'. GRXi+ bi isto rado posedovao a njhihv DH iste serije je prava bombonica.

Vrh Dno