GREYS Streamflex

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Posto posedujem vec neko vreme ovaj lep stapic i igram se sa njim mislim da je vreme da napisem i nesto o njegovim primarnim karakteristikama kao sto je npr. bacanje. Dakle, radi se o brzoj 5ici od 9'. Prilikom dugih i kratkih zabačaja ovom finom "alatkom" vrh štapa se ne trese u trenutku zaustavljanja štapa. Ne prave se oni ružni trbuščići na struni i sa perfektnom strunom kao što je rio gold postižu se vrlo zavidni razultati i kod ovako nesavršenih bacača kao što sam ja. Streamflex i Rio Gold si odlično pašu a + tehničke karakteristike štapa = oduševljen prezentacijama. Krivo mi što kada sam kupovao četvorku nisam uzeo trojku isto streamflexa a ne 3zone-a (sa kojim jesam zadovoljan ali...). Kroz koji dan ču da probam kako se ponaša ova predivna alatka sa šarančićima do max 10kg. Mada ciljat ču one od 3-5kg.
Posebno mi se dopada njegovo ponašanje prilikom zabacivanja a najviše me je impresioniralo lako kontrolisanje strune i vrh koji se odmah umiri po zaustavljanju. Dakle, radi se o vrlo kvalitetnoj i vrednoj alatki.

Odlučuio sam prvom prilikom uzeti i trojku samo da prodam mog 3zona četvorku. To če biti prava alatka za igru sa klenovima, crvenperkama, grgečima a posebno i za igru sa lipcima i pajkicama.

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Sebastiane rekao si da je stap brz zanima me da li je vrh osetljiv, kako amortizuje ribu sa tankim predvezima.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Vrh mu je dovoljno osetljiv I amortizuje po mojoj proceni ili zapazanju sasvim pristojno. Lovio sam sa tom peticom pastrmke, lipljane I klenove sto povrsinskim sto potopnim imitacijama. Lovio sam I smudjeve sa ti stapom bacajuci srednje velike strimere. Vece ribe zakacene na udicama npr. 16# ili cak 19# nisu nesto spadale niti su mi se udice izvijale. Brz je, ima snage, ali nije kruta mocuga. Za mene savrsen stap ali svakako valja to licno da probas pa se sam uveris da li ti pase. 

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Streamflex je MIDDLE TO TIP ACTION-veoma dobar stap.kako za suvu muvu nimfu i strimera.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da,upravo tako - preciznije je reci middle to tip nego samo brza akcija. Ja sam jako odusevljen sa tehnickim karakteristikama tog stapa a i vrlo lepog je izgleda ;)

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Englezi su dolazili na Soci i bas upravo sa njim su lovili-mislim na tim iz Greysa inace pored Steamflexa vredi pomenuti i
X  Flite koji je svakako vredan paznje. :bye:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da. X-f. je takodjer jako fini stapic. Probao sam I njega. Jedva cekam da probam I novu seriju grxi+.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Tim GREYS je uradio odlican posao sa serijom stapova Gseries-GRXi-kao i sa jednom serijom koja se uopste nigde ili vrlo retko pominje a u pitanju je namenski radjena serija stapova Traveller ser-MISSIONAR.Dok je PLATINUM XD serija koja zasluzuje svakako najvise.Nova serija G-Tec je nesto novo donela reklo bi se inovativno u pogledu dizajna i 
samog izgleda stapa.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Licno sam pregledao i taj traveler a platinum xd desetka je za mene jedan od buducih stapova.
Danas sam malo uzeo u ruke mog streamflexa I nakon duze igre sa dvorucnjakom na kojem jos radim ova petica je ko perce a grxi ko trojcica hahaha. Greys ima super stapove, laki su I jaki, kvalitetni. Cena I'm je vrlo prihvatljiva. Visoka kvaliteta a prihvatljiva cena. 

stasha

Junior member
Učlanjen(a)
16.10.2014.
Broj reagovanja
0
Treba mi dobra preporuka za cekrk za greys streamflex 9/3?

Vrh Dno