Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav. Ima li neko iskustva sa ovim stapom, Kakav je za suvu kakav za nimfu, kakav za dalje izbacaje, rolcast ils. zabacaje. Planiram da kupim pa da vidim vredi li... Moze li se porediti sa SAGE Launch..
Skup.....greys nije firma koja namenski pravi musicarske stapove...za 170 evra mozes da kupis polovan sage...kolega ti je dao link za guideline....mislim da ce ti biti dovoljno....
Ma za ovaj guideline se dvoumim zbog 8,6ft a i nema gace i tubu. Onda bolje da cekam jos. Posto je Lim jos uvek veliki . Nema niko nista da ponudi ovaj Greys mi je dosao kao daj sta das.
4ka je odlicna za manje vode. A takve ce ti uglavnom biti. 9ka je super zbog vodjenja nimfe, mendinga itd... Sa kracim je to za nijansu teze... Kad se upucas ni sa 8ft stapom nista nije nrizvodljivo
Ne znam na kom delu Lima pecas, ali meni je sa #5 znatno ugodnije..pecao sam i sa #6 i tako mi je dobro lezala za siroke terene i vetar. Prati oglase, tako ces naci najbolje ponude. Taj greys mi se cini malo skuplji..