Grgeč/Bandar 2011

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
DAJ MU GA PO NEKOM STRIMERU SLOBODNO PA DA VIDIS :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Edine, kao prvo - izvini što se nisam javio, bio sam u Novom Pazaru, ali samo kratko... Mada nisam imao ni tvoj broj, ali sam mogao uzeti od Kena...

Veći deo vremena sam proveo u pokušaju da iščupam kola iz kanjona Ibra i vratim ih na magistralni put...  :doh:

Video sam "tvoje" jezero, bar deo kod ušća Ibra. Lepo je, veliko! Jel tu ima grgeča?

Raspitivao sam se malo, i kažu da ima i retke štuke. Ako je tako, onda definitivno imate vrhunsko jezero: klen, smuđ, štuka, grgeč... a u dubinama i poneka mladica i pastrmka!

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Evo kao stosam obecao izvestaj sa danasnjeg pecanja,bilo je par grgeca do duse dosta sitnih al i tome raduje sto grgec nije vise moj slucajni ulov,vec ciljani.                                                   

Drugo,goci iskreno mije zao stosi imao tu nezgodu,ja kad sam cuo odmah sam nazvo kena dase raspitam zatim sam ga zvao jos dva puta u vezi toga,jasam nesto kasnije dosao gore oko 6 nisam imao svoj auto vec ceko druga da zavrsi poso pa sa njim i tako se nismo sreli,kad sam stigo u ribarice zvao sam kena on rece daste vec ka pazaru,no nadam se dase nisi razocarao sa ibrom i dacemo se ako Bog da neke druge prilike sresti gore.

Stose jezera tice ima svega toga stosi nabrojao,ali se pretezno musicari klen jasam mozda jedini koi pokusavam i nesto drugo zakacit,kad bise jos neko zainteresovao za ciscenje jezera tobi bila sasvim druga prica,ovako je u dosta losem stanju,al jase nadam dace se uskoro to promenit.

Prilozi

• grgec 2.jpg
    grgec 2.jpg
    15,1 KB · Pregleda: 154

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Edine.....dobar savet ti je dao sale guitar,sto ne probas strimerima juriti grgeca,verujem da ces bolje prolaziti.....u svakom slucaju cestitke za prve ulove grgeca na fly.

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Znate kako,jasam samouki musicar,sve u vezi fly fyshinga i fly tyinga sam naucijo pomocu video snimaka,niko mi nije pokazao ama nista bas,5 godina sam iso samo dry fly fyshing,ove godine sam se najvise posvetijo fly castingu,posto zelim to da usavrsim,i ovo je ujedno i prva godina mog nimfarenja,jos uvek lovim na lake nimfe premazane epoksijem i kristalnom prelicom od otezanja,one sa tungstenom sam probao al mi nikako ne ide. Strimera cu svakako probat samo malo da procesljam net da vidim koi se koriste a zahvaljujem se svima na savetima i cestitkama.  :hammer:

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Vidi,sto se tice ucenja necu da kazem svi,ali vecina uci kao i ti,sa kompa,filmova na cd-u i sl.Tako da nista nisi u zaostatku....Sto se tice samih bandara slobodno pitaj,njih sam se bar nalovio i mogu da ti pomognem ako te nesto zanima.Zavisi na kakvoj vodi lovis ali evo ti jedan univerzalan primer epoxy ribice bez koje ja ne mogu da zamislim musicarenje bandara.Na raznim vodama mi se pokazala najboljom.

Prilozi

• IMG_2359.jpg
    IMG_2359.jpg
    190,4 KB · Pregleda: 231
  • IMG_2336.jpg
    IMG_2336.jpg
    278,3 KB · Pregleda: 231

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Ako mislis da je velika za te tvoje bandarcice.....NIJE :nowink: :nowink:

Prilozi

• IMG_2367.jpg
    IMG_2367.jpg
    121,1 KB · Pregleda: 175

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Hvala na savetu,a dobar ti ovaj gore grgec extra nema sta,a recimi samo od ceka motas telo ovim strimerima.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Edine ako imaš wolly bugger'a u crnoj ili tamno braon boji na udici #10 bacaj slobodno...

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Udica 10, crna leđa, crvena brada i udri po bandarima.

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Edin-NP je napisao(la):
Hvala na savetu,a dobar ti ovaj gore grgec extra nema sta,a recimi samo od ceka motas telo ovim strimerima.
Nema na cemu.>>>To su neki konci za recimo porebravanja i te stvari(ne znam tacan naziv)
Ja uzmem3-4 komada,malo upredem kroz prste i tako formiram telo.Naravno nakon sto sam po potrebi otezao i presao osnovnim koncem ili najlonom...zavisi cime vezujes..
Ovo ti je u principu potrbno(jako jednostavno a lovno) + epoxy naravno
Udica imas sirok asortiman,ali evo ti cisto par primera u velicini 8-10 koje ja najcesce koristim>>>

Prilozi

• IMG_4364.jpg
    IMG_4364.jpg
    219,3 KB · Pregleda: 187
  • IMG_4365.jpg
    IMG_4365.jpg
    265,7 KB · Pregleda: 187

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
za bandara nema jace musice od epoxy ribica po mogucstvu sa crvenim ili zutim repicem :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
"epoxy ribica po mogucstvu sa crvenim repicem"

preporucujem marabu  :tbumb:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Koliko dug rep preporučujete u odnosu na tjelo?
Večeras sam neke pravio pa me interesuje,mada znam da kad bi mu provukao ispred nosa da bi ga automatski zaskočio,sa ili bez repa.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ja stavljam da bude duzine kao polovina tela ili kao cela duzina tela a vidis ovog Saleta on ga rokne po meni malo predugacko...

Vrh Dno