Hackle Guard

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Evo mog prvog pokusaja da putem video fajla predstavim jedan od alata. Prvi put sam ovo probao da uradim tako da sledeci put rasveta ce biti bolja kao i rezolucija. Bas sam danas dosta vremena proveo igrajuci se sa ekstenzijama i velicinom fajla pa mi jos odjebase muziku na youtube zbog autorskih prava itd itd. Barem je vredelo pokusati  :)

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/Wl1Oig_WT9g&hl=en&fs=1&fmt=18[/flash]

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
Evo mog prvog pokusaja da putem video fajla predstavim jedan od alata. Prvi put sam ovo probao da uradim tako da sledeci put rasveta ce biti bolja kao i rezolucija. Bas sam danas dosta vremena proveo igrajuci se sa ekstenzijama i velicinom fajla pa mi jos odjebase muziku na youtube zbog autorskih prava itd itd. Barem je vredelo pokusati  :)
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
:respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ovde je upotreba istog alata kao pomoc kod pomeranja isperaka od jarebicinog pera ka pozadi i lakse oblikovanje glave imitacije. Valjda je bolje mada ima oko svetla da se sredi samo da aktiviram light box

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/AkXy5NAKCHs&hl=en&fs=1&fmt=18[/flash]

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ma meni je najveci plus kada gledam vase imitacije i slike iz ribolova, kada i ja mogu da naucim nesto, ukradem foru... Dao sam zadatak sebi da ovom auditorijumu foruma predstavim slabo upotrebljavane alate koji su mozda ili cudni, mozda nekom neprakticni, mozda suvisni ili ne moze da se stekne prava slika u glavi gledajuci sliku tog istog alata u nekom casopisu ili net-u.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Svaka čast majstore. Em sam video i naučio kako se pravi, em sad znam čemu ovaj alat služi.
Hvala ti. :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Đole,neću da komentarišem svi su sve rekli!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Bravo Djole za oba videa - čisto vezivanje, jasno, bez suvišnih poteza, EXTRA  :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Ovo pomaže početnicima samo tako!!!
Inače koristio sam obične plastične cevčice različitih širina navučene na bobinu koje bi spustio na hakl (umesto Hackle Guarda) u počecima vezivanja, više mi ne trebaju i samo smetaju, ali nekada su delovale.

Vrh Dno