Hardy Angel TE 4/5 čekrk

musicar

Junior member
Učlanjen(a)
21.11.2006.
Broj reagovanja
8
Na prodaju čekrk Hardy Angel TE 4/5 u odličnom stanju. Fabričko pakovanje (kutija, neoprenska futrola) - 100 evra

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Momcino, aman.....Ebay..pa ces prodati ove tvoje Hardy-je.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Evo jedan primer....Maric ima kuma u USA...ima i co'eka u Germaniju...pita, zamoli, postave ljudi oglas....nasi smo, prodaju....fala.....ladno pivo, kilo prasetine..i eto.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
341
Pay Pal, koliko sam informisan, sada funkcionise dvosmerno

http://mondo.rs/a786253/Mob-IT/Vesti/PayPal-omogucio-prijem-novca-u-Srbiji.html

musicar

Junior member
Učlanjen(a)
21.11.2006.
Broj reagovanja
8
Funkcionise. Ja sam primio par uplata.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Al to nije u skladu sa zakonom da primis novac u stranoj valuti, jesi li podizao pare uopste.

musicar

Junior member
Učlanjen(a)
21.11.2006.
Broj reagovanja
8
simpson H je napisao(la):
Al to nije u skladu sa zakonom da primis novac u stranoj valuti, jesi li podizao pare uopste.

Nisam, to je na racunu. Pa ne znam, mozda oni automatski konvertuju iznos u dinare. To je racun u Telenor banci povezan sa MasterCard i na jednom racunu mozes da imas razne valute (dinar, evro, dolar, franak, funtu, norvesku krunu), sto ranije nije moglo nego si morao poseban racun da imas za svaku valutu.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Mogu da se prime pare u stranoj valuti ali moras da das dokaz zasta su legle pare, podizao sam pare od osiguranja posle udesa u Hrvatskoj... dokaz je bilo resenje osiguravajuce kuce o visini naknade

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Boki, i dalje je zabranjeno slanje/primanje u stranim valutama izmedju rezidenata Srbije.
Tako ako ti prodajes nesto na sajtu u evrima, podrazumeva se da legalno trgujes samo ako nudis robu strancima.

A primanje novca iz inostranstva u stranim valutama je dozvoljeno.

Ne mogu sad s mobilnog da nadjem nekoliko tekstova gde je to pojasnjeno bas tih dana kad je proradilo primanje love preko paypal-a, ali moze da se izgugla.

Vrh Dno