Hardy Princess

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7

princess1.jpg

princess2.jpg

Ovo mi se mnogoooo dopada. Več godinama kada god ga ugledam negde na internetu ili u živo se zaustavim na tren i mislim si "jednom moram da imam ovu klasičnu lepotu". Savršeno bi legao na moj fiberglas 7'7''wt4  ::) ali model za kanapče wf6 jer mi treba mesta za dosta backinga  :smoke:

Kako vam se dopadaju ovi modeli i jeste li imali kontakta sa njima?

Recimo, ja sam totalno puknut na te čekrke, volim i moderne ali i klasične...svaki na svoj način. Meni ja jako bitno da mi se čekrk dopada na mom štapu jer u protivnom mi smanjuje užitak u ribolovu.

micek

Newbie
Učlanjen(a)
26.11.2008.
Broj reagovanja
0
Prekrasne role.Lovim sa njima,pouzdane su,trajne,krasne........što još dodati.Imam zbirčicu Hardy Princess rola u svim dimenzijama,bojama i prijenosima. ::)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
meni se ova ne svidja uopste....retko koja mi se od tih starih rola svidja....sve su mi nekako ruzne...isto kao ti seb i ja volim da na stapu imam lepu rolu za oko...ne sumnjam da je ovo odlicna rola ali nije za moj ukus...onaj tvoj voseler mi je recimo prelep cekrk ali sve je stvar ukusa a o tome ne treba polemisati :nowink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kazem da ne treba polemisati o ukusima.... :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma Vosseler je majka  :yeswink: dobro je da nisam uvek pri lovi jer bi nakupovao svega i svacega  :doh: :hammer: onda bi to podelio ili prodao  :blush: :doh: :D i opet kupovao nesto....a vosseler je nesto sto sigurno ne bih prodao sa njima sam veoma zadovoljan. Verovatno je da ču si jednom nabaviti ovaj hardijev čekrk ali nije baš da mi se žuri. Postoje još druge stvari koje bih prije toga kupio. Sve ovisi o redovnom prilivu love u moj buđet  :blush:

Još sam u fazi da prodam strimflex peticu i viziona cetvorku i neku paru dodam i kupim nesto novo od Orvisa ili opet Scotta  :D
Dal če to biti za božić, uskrs, proleće...videt ču.... kada budu prilike povoljnije... a ova princess-a neka čeka....

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
kazem da ne treba polemisati o ukusima.... :tbumb:
.... rece djavo i  sede u koprive!
... reče mačka i nastavi da liže dupe!
Cudo je taj ukus  :D

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Izuzetno lep čekrk, čitava Lightweight serija mi se veoma dopada.

Bio sam ozbiljno zagrizao da nabavim Flyweight ili Featherweight model, ali sam se ohladio kad mi je prijatelj rekao da su dosta bučni u radu. Navikao sam se na bešumne ili izuzetno tihe čekrke.

Ne volim baš one "krr, krrr, krrrrrrrrrrrrr..." zvuke u ribolovu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to je i moj problem..... :yeswink: ne volim to glasno čegrtanje nikako

Vrh Dno