HARDY SOVERIGN klasa 6 9 stopa

bačo

Newbie
Učlanjen(a)
22.05.2008.
Broj reagovanja
0
evo ovo je moj prvi mušičarac pa me zanimaju vaša mišljenja

bačo

Newbie
Učlanjen(a)
22.05.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Ja ne vidim slike!?
nisam ni stavio slike, dao sam 200 eur(ali štap je doslovce,možda 3 puta na vodi bio)jednom svom kolegi,isto tako sam i rolu od njega uzo koja vode opče nije vidla HARDY MARQUIS 7 za 140eur

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Dobar stap. Ja sam imao par komada,doduse 8.5 #5  :tbumb:
Meni se licno puno svideo i lepo sam pecao na njega.
Ali sve je stvar ukusa,neko ovo-neko ono itd.........mislim da nisam najkompetentniji da ocenjujem kvalitet i karakteristike, ali da ponovim zadovoljio je sve moje prohteve za pastrmku i Mlavu. (ogradjujem se od ostalih reka)
U zdravlje da ga .............. :tbumb: :tbumb:

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Za stap ne znam kakav je nikada nisam ni cuo da postoji ta serija,a cekrk si mnogo platio....140 eura za marquise je mnogo....

bačo

Newbie
Učlanjen(a)
22.05.2008.
Broj reagovanja
0
rola je nova,a što se štapa tiče(i on je 3 puta na vodi bio) to je legendarna hardyeva serija kolko sam ja upučen i evo jedan copy od uvoznika hardy za hrvatsku

Zahvaljujući tvrtki T.P. Olivari d.o.o. iz Samobora, Hardy je na hrvatskom tržištu prisutan već petnaest godina. Zbog ekskluzivnosti proizvoda dobar se dio Hardyevih artikala kupovao putem specijalnih naruđbi. Vrhunski mušičarski prsluci, jakne, mušičarci iz serije Soverign, Ultralite i Marquise, zlatna Soverign mušičarska rola ili pak Hardyev Favorit Spinn štap samo su neki od legendarnih proizvoda u čijim performansama i danas uživaju njihovi vlasnici.

inače se osobno znam se Olivarijem mlađim i dečkima što tamo rade i naravno da sam prvo pito što kupujem

Vrh Dno