i ja sam novi

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ma sve ce te musice lepo da love, ako bas trazis dlaku u jajetu malo povedi racuna oko proporcije nozica u odnosu na udicu, i malo da budu finije uradjene u smislu estetike za ljudsko oko ali ribe joj nece naci manu, sigurno, samo guraj  :tbumb:

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Lepo su uradjene nogice,nego dok sam sliko,stavio sam na nogu,tako da su se naborale  :-*

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
ja sam mislio na duzinu, mogle bi da budu krace, koristiti manje perce za nogice  ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Kad postavljas repice potrudi se da budu na vratu udice a ne sa strane kao na zadnjoj slici  ;)
E da i nemoj da ih motas na luk udice (predzadnja slika) da bi stajali vodoravno  jer ce ti tako obezbediti bolju plovnost.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
stepa je napisao(la):
Hehe....Sto je najgore ja sam tu musicu kupio.... :D
Ja sam lepo par puta napisao da pojedine kolege pocetnici vezu bolje musice nego sto pojedini "PRO" vezaci prodaju....

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Stepa - Crni ajmo se držati teme, ovu diskusiju obavite u pp ili za to predviđenoj tematici. Pozz
Covek lepo pita ja sam mu odgovorio...ne vidim nista lose u tome i ako je OFF.Decko je novi na forumu i napravio je malu greskicu,nista strasno.Ti kao administrator prebaci tamo gde mu je mesto...to ti je obaveza da ne kazem posao. Pozzz

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
muve su ok ali kao sto je vec pre  navedeno...PROPORCIJE  ;) ostalo oko  uerdnosti to će več da dođe samo od sebe praksom ako bude iole volje i truda za to ;)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
U pravu si... :tbumb: Svima minuse da nam podelis  :yeswink: 

Dobro nam ti dosao. Ako nije prodat, uzmi sage flight. Dobar je. Inace, kupuj brzo spin pribor jer ako i u musicarenju pocnes da zelis sve bolji i bolji pribor... rasprodaces i to sto imas od spina... :D 

ChILd_ReBoRn

Newbie
Učlanjen(a)
29.04.2011.
Broj reagovanja
0
nespetro je napisao(la):
U pravu si... :tbumb: Svima minuse da nam podelis  :yeswink: 

Dobro nam ti dosao. Ako nije prodat, uzmi sage flight. Dobar je. Inace, kupuj brzo spin pribor jer ako i u musicarenju pocnes da zelis sve bolji i bolji pribor... rasprodaces i to sto imas od spina... :D

hehehe.. spin je popunjen,,,,a znas sto je receno u bibliji.. prije ce deva kroz iglene usi nego ja kroz musicarska vrata :).

klen i mozda boleni na dravi... to je vise manje sve... i stuka moooozda... al prvenstveno razbibriga klenom....

toliko o mom musicarenju :)

Vrh Dno