simpson H je napisao(la):
I pored mog posta niko ne bi obrisao topic da ti nisi poceo istim tonom da repliciras meni.
Istim tonom? Ti si čoveka nazvao idiotom, mene si indirektno nazvao idiotom ("jos je veci idiot onaj koji nasedne na to"), a ja sam tebi samo rekao da si kukavica koja sakrivena iza tastature vređa ljudi.
Da li je to isti ton? Ne stavljaj me u usti koš sa tobom jer je tvoj rečnik i način ophođenja prema ljudima ispod svakog kriterijuma!
I ne unosi više razmirice na ovaj forum. Svađaš se sa 10 čoveka paralelno! Imaš svoj forum pa se tamo vređaj sa ljudima do mile volje, a ovde pusti ljude da ćaskaju o mušičarenju.
Na kraju ću još pomisliti da si toliko sračunat da sve ovo namerno radiš kako bi ljudima ogadio ovaj forum, tj. kako bi oni prešli na tvoj lični forum. Jel to posredi?
Na onaj citirani post mog poznanika Nika iz Francuske nisi mogao da napišeš nešto u fazonu: "Ja se ne slažem sa citiranim postom zbog toga i toga", već počinješ sa "Idiot koga je Goci citirao". Otkud bre tebi pravo da čoveka nazivaš idiotom, aman!?
Muka mi je više da čitam tvoja sranja, evo ti forum pa divljaj do 101 i nazad, ali od mene više nećeš dobiti ni jedan jedini post. Možemo samo da stavimo mašnicu na lepo upakovani forum i da napišemo: "Simpsonu za rođendan, da se iživljava kad mu se prohte".
Ovim je svaka moja prepiska sa tobom DOŽIVOTNO završena, kao i moje prisustvo ovde dokle god nema sankcija za one koji poštene ljude nazivaju idiotima!