Ima li ko sta za nimfu

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Neki stapic od 10,6 fita #3 ili #4 za nimfu?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
S.A.G.E 99 ....po tvom izboru!!!?
S.A.G.E ESN...po tvom izboru...!!!?
Bez kredita, isporuka Boze zdravlja do Nove Godine.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
Pa zar nije tema"Ima li ko sta za nimfu?"...kec????Kakav kec???Koji kec???Ciji kec???Oborio me kec pre neko vece sa Portugalom... :'(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa igraj 2 uvek u pm..daj bre tebe stalno neko obara gori si od ovih nasih starleta..daj da sastavimo tiket zajedno :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
Neka, neka sa savetima....nego vidi ti kako ces sa kesom, imas datum...blizi ti se termin, spisak na sunce pa da vidimo koliki ti je guber!!!
I dosta posle toga, nema cimanja za kutijicu barblesa jel ti frka zbog takmicenja i ulaska u reprezentaciju...pardon iznad desetog mesta  :bleh: :bleh: :bleh:...ili radi riba na Drinu, ocu budem i Ja mesar, imam i Ja frizider, ocu budem mixmaric  :bleh: :bleh: :bleh: :D :D
Znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaci pare na Sunce  inaaaaaaaaaaaaaaaaaace :asshohe:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Eto sad sam I Mix-Maric..jeste da sam dobio ponudu ali nemoj tako..hocu crno na belo ( koliko kosta svaka stavka zbog gubera da ti ne bih kukao zbog reprezentacije ili Nate Mesarovic ) a ne ko prosli put, taksa za ovo, taksa za ono, porez na sede stidne vlasi, te porez na sund itd ispade da sam se pruzio 2m dalje od gubera..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
To oko ponude...miiiiiiiiiiiiiiislim ne misliiiiiiiim, diskreditovao si sebe u svakom pogledu sa...Ma mojne bude ko sa Kristijanom, murja pa ce pevas nisam ovo nisam ono...necu budem mix, ocu budem mix...pa posle kradem jabuke, orahe, lesnike ljudima duz Drine(satro divlje) :p :p :p em kaci fotke em mi se ti lozis i postavljas slike mrtvih riba na forumu odje bljaaaaaaaaak!!!
Neeeeeeeeego, pare bato, penezi, lova, kes...i posle vikaj bracale, moz se i okumiti(bio hit do pre koju godinu), dobar fazon,naucis da bacas pa mozda i zagrmis u reprezentaciji, novi Abubakar mixMaric von Vole Karadzic...i sve CRVENI I BELO na Sunce!!!
99 i KEC kupuj aaaa....ono tvoje sranje koje si nakupovo rasprodaj i Bog da te vidi, nek mi budes ziv i zdrav jos godina 100  :hammer: :hammer: :hammer:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
PROTA71 je napisao(la):
S.A.G.E 99 ....po tvom izboru!!!?
S.A.G.E ESN...po tvom izboru...!!!?
Bez kredita, isporuka Boze zdravlja do Nove Godine.

Ovo su dva potpuno različita štapa... po osobinama i po nameni... Da Marić nije postavio one slike nepoznatog ribolovca i kad bi se javio na tel. poziv ja bih mu objasnio, ovako neka nađe nekog drugog... npr. nepoznatog ribolovca  8)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Baki-Pa je napisao(la):
Gde su te slike? Daj da vidimo. Nemoj samo da su na fejsu, to retko posetim.

Profo slike su okacene na zahtev kolege, nemoj da bude posle ovo ono..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
maric je napisao(la):
https://www.youtube.com/watch?v=891V5nni_Vo

:hammer: :hammer: :hammer:

Maaaaaaaaaaa siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, toliko stereotipa i ponavljanja.... :hammer: :hammer: :hammer:

Profo, naravno da su dva potpuno različita štapa, različite namene al su ponudjeni ovom rekreativcu/početniku/svaštarošu/puftici u najavi...u nadi da će se napokon odlučiti za zrelu i svrsishodnu  priču za sebe...da se već jednom kompletira!!!~
Da će napokon odlučiti šta oće od sebe, da palamudi oli da se uozbilji...Ajd oženio se i to mu je najpametnija odluka do sada, ovo oko partizana stvarno nije ni važno, "D" što ne ubacuje u ime reke Gradac mu opraštam zato što je Valjevac....Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dokle više oće piški, neće piški!!!!???
Sad tu on oće štap za nimfu...Pa dooooooooookle više, izludeh sa njegovim cinculiranjem...a vamo se stiso...dve kutiojice udica na 16-tici za celu  godinu...lelelelelelelelelelelelelelelelele :bleh: :bleh: :bleh: :hammer: :hammer: :tbumb: :yeswink:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
999
Imam ja rovex 10ft 4# dam ti ga za 80€ 1 pecano sa njim naučen da lovi lipljena :doh:

Vrh Dno