Ima li ko sta za nimfu

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Uzmi ricMa Byron Czech Style Nymphing. :)
Dosta ga vec ribolovaca kod nas koristi, dobices i savete u vezi njega, mozda ti nekopozajmii da probas, a nije skup.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Jes ali ima samo 9.6 #3 i #4, a ja vec imam #9 fita za nimfu. Videcu ne zurim nigde a vidis da je i pitanje da li ce Lige i biti uopste, pa ce posle da mi prdi bzv.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Radi se i na 10' ali cini mi se da ga nas uvoznik nema u toj duzini.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Ma razmiljao sam da narucim blank CTS MX 10.6 #3 ili #4 i spakujem kako volim. Ali brate mili za 3 pecanja godisnje ne puca mi se 200e za blank + ruke + oprema minimum 320 e..

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Bem li ga sta da ti kazem.
Vidim da dosta ljudi kapira da ako je stap na 10' ili 10'6'' ili sl. i ako je #2, #3, #4 da je to za nimfu Bogom dato.
A nije tako nikako.  :nowink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
A npr ja mislim da je CTS MX 10.6#3 npr keva a onda se javi covek koji peca samo cesko nimfarenje i poznaje ga u dusu i kaze da je CTS X #3 iymisljen za to. X fast-fast stap a MX medium-fast pa ti pitaj kurca sta je. Mada realno ako gledas sto je ostriji stap lakse detektujes cukanje nimfice bar ja tako to kapiram uporedjujuci sa smudjolovom :) osecam da ce sad Simpson i Neba da se jave i bude Maricu nemas pojma  :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Kupi bre gotov stap za to, sta ako ti se ne svidja takvo pecanje, kome ces da uvalis posle to sokocalo koje si namotao?  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=zyNrh4OzJ3s

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ja bi za češko nimfarenje uzeo štap od 12ft, maximalno dozvoljen. Pokrivaš veću površinu nego onim od 10 ili 11.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
To za takmicenje.
Ovako moze i od 5m, sto bi se mozda i svidjalo Maricu, hmmm?  8)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Maricu koji ce ti djavo stap od 10+' bre, kao da ces ikada biti neki ozbiljan takmicar :)

Sent from my HTC One using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa kako je krenulo mozda nikada jer lige mozda nece ni biti al otom potom..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sto ne bi bilo lige? Ima bre vremena da se organizuje lagano bez pritiska velikog takmicenja.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
japanac je napisao(la):
Kupi bre gotov stap za to, sta ako ti se ne svidja takvo pecanje, kome ces da uvalis posle to sokocalo koje si namotao?  :lol:

pa da su musicari sirokih shvatanja kao varalicari,davno bi shvatili da pored Sage postoje i drugi stapovi  :D
npr trebalo mi je 24h da na varalicaru prodam CTS-a i to minimalno spustenoj ceni  :D
al varalicari su davno shvatili da postoje i drugi stapovi osim SHIMANA i SPORTEX-a :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nisi u pravu Nebo za ovo. Varalicarski stap se lakse proda zbog neuporedivo veceg broja potencijalnih kupaca. Ti ovde nudis robu malom broju kupaca jos kada dodas nepoverenje i odbojnost prema sklopljenim stapovima, dodjes na ovo. Nema to veze sa CTS-om generalno vec ima veze sa neupucenosti i nepoverenju musicara prema nekim novitetima. I kod varalicara taj CTS je zastupljen 1% u odnosu na Okume, Balzere, Spro, Germine i ostalo.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Imao glass trojku i što se detekcije udaraca na nimfu tiče nisam bolji imao.Toliko o brzim štapovima.

Vrh Dno