A vidis Simpsone ja uvek bolje prolazio sa naperjanim. 3 pera npr. Ako bas nece pocupam mu malo krila pa ide u filmsimpson H je napisao(la):Slabije naperjane love na Drini ubijaju.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
A vidis Simpsone ja uvek bolje prolazio sa naperjanim. 3 pera npr. Ako bas nece pocupam mu malo krila pa ide u filmsimpson H je napisao(la):Slabije naperjane love na Drini ubijaju.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
vrana je napisao(la):Hvala, Mafke!
MM, je l' sam pogodio boju sada? ???
Hvala, druže, probaćuMafke Fly je napisao(la):Bravo Vrana,i zapamti doooobro da po nekad na ovakvi imitacijama ubacis antenice jer tako prosirujes spektar imitacije. Leti pogotovu i u sam pocetak leta kada skakucu jos nedorasli skakavci od 6-8 mm,ovom bojom i malim antenicama mozes HAOS da napravis na bilo kojoj vodi,osim klenova i pastrmka ga maznjava. Naravno,na udicama #14
Poooz.
vrana je napisao(la):MM, je l' sam pogodio boju sada? ???
Na Limu, Plav vidjao sam zelenase sa cream tj, light brown krilimavrana je napisao(la):Hvala, Mafke!
Posle toliko krmadi od lipljana koje si prevario, nema razloga da sumnjam u to što pričaš. Ovo je nešto najbliže toj boji što imam pošto bok pravim od biotsa, tako mi je najzgodnije.MM je napisao(la):Odlična, odlična muva, nema šanse da omane.
Ja volim još svetlije i drečavije bokove, koristim fluo chartreuse dabing od antrona, taman mi najviše liči na boju teniske loptice.
Neko će pomisliti da je u pitanju moja uobrazilja (biće možda i u pravu) al' kad sam već došao do imitacija sa kojom sam super zadovoljan nema razloga da tu bilo šta menjam.
Boja koju Anglosaksonci zovu "tan"?ivke037 je napisao(la):Na Limu, Plav vidjao sam zelenase sa cream tj, light brown krilima
Koja je ovo veličina udice?vrana je napisao(la):Hvala, Mafke!
Ok, hvala, Ivke!ivke037 je napisao(la):Po Swiss CDC-u sam se orijentisao