Imitacije odraslih krznokrilaca (Sedge, Caddis)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ogi definitivno si ove zime presao na HIGHER LEVEL . cestitam  :tbumb:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
E ovako...
Ime materjala neznam, kupio u nekoj prodavnici gde ima raznih stvari za uradi sam...
Veličina A4 formata, presovana vlakna sa nekim kao sjajem. Na slikama sam video da služi za pravljenje haljina i suknji na lutkama...
Mnogi govoriše za neki slični materijal kako pije vodu, nije trajno itd...
Ovaj me je zadovoljavao barem za moje pecanje klena ali ipak nije bio toliko odporan pogotovu kad se vadi udica ribi iz usta.
Onda sam uzeo i između dva ova papira ili kako već da ih nazovem uvacim lojno pero patke, zatim ga peglom preko papira pređem i sve se to zalepi sa lojnim perom u sredini, isečem oblik za krila i zatim po rubovima zalijem lakom zbog trajnosti, ako radim sa drugim rerima onda zalijem celu povrsinu razređenim lakom za čamce koji je poprilično žilav...
Evp i slika materjala ima sa gušćim i ređim presovanjem...

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Sličan materijal po izgledu se kupuje po cvećarama ali nije istih karakteristika, dosta je nežniji...
Ovaj sa peglanjem i lakom zadovoljava moje kriterijume kada je upitanju lov klena...

Udica falcon no. 14
Podtelo cdc
Krila kućna radionica
Noge zec, sjajkav dabing braon boje i srndać

Hvala Crni!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Odlican sedzic druze.E sad si me nalozio onako muski.Kako da trazim ovaj materijal,kako je upakovan ili neka smernica?

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Pa video ga samo na polici među stotinama raznih papira za dekoraciju i ukrase...
Ime mu neznam, zato ga verovatno nikad vise nisam mogao naći  :D našao sam ovaj sa gušćim presovanjem. Dok sam bio po Novom Sadu svašta se našlo...sad tek gledam kako da upotrebim te materjale...

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
U prodavnicama šnajderskog materjala ima neki vrlo sličan materijal koji je čak ja mislim i bolji zbog nijansi vlakna koja kao da su pravljena za krilca tako da bi valjalo i po takvim radnjama pogldedati, ja nažalost jednom video kada u izlogu ali radnja beše zatvorena...

Vrh Dno