interesuje me koje stapove koristite za gradac?

boron

Junior member
Učlanjen(a)
18.05.2007.
Broj reagovanja
0
interesuje me koje stapove koristite za gradac?

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Ja mušičarski ,što ?  :D
:D :D :D :D

I dalje iste greske pocetnika .......... :doh:  ili je mozda zaebancija .... :D ili pitanje nije postavljeno na pravi nacin.

boron

Junior member
Učlanjen(a)
18.05.2007.
Broj reagovanja
0
nisam ovde bio par godina ali vidim da nista nisam propustio, jos uvijek djeca koja nikada nece odrasti.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Nemam takvu narav da se raspravljam sa drugima,posudice oni koji me znaju  :yeswink: i reko da ne odgovaram na tvoj post,ali prosto nisam mogo i dali je
moguce da neko ko je clan foruma od 2007 godine postavlja ovakva pitanja......vidim da i ti nisi odrastao.....pozdrav

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ako mislis na klasu, koristi sta ko ima ali ne jace od "petice". Poslednjih god dana ubacene su i vece ribe pa je ovaj stap postao omiljen ne toliko zbog velicine ribe vec zbog tezih nimfi i strimera koje je ponekad potrebno bacati. Sto se duzine tice opet je optimalan izbor 8'6" ili 9' jer je okolina prilicno cista a stapovi te duzine obazbedjuju bolju kontrolu same musice.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Moze i neka fina 3-cica ili 4-ka 8-8' 6''....za tople dane i malu vodu( a onih veeeeeeeeeelikih nesto i nema na Gradcu u tekucoj 2011.god)...Svi ih traze :(

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
... i tražiće ih...
Drugar varaličar mi je prijavio 2 ribe u neeeeeekološkom (izvini Proto na krađi stila :)) delu koje su merile 59 i 62 santimetra.
Taj drugar vr'će sve u vodu, ali koliko je onih "the others"?! :-X

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Jap ,Nisu mogle velike ribe od 60 cm da preskoce 3 brane da bi došle do neekološkog dela , ja sam tamo mušičario par puta i nisam imao veću ribu od 25 cm što ne znači da možda i nema eventualno u tragovima neka od maksimalno 40 cm (u šta sumnjam)što bi bio i neki maksimum za Gradac. A te priče od 60 cm i 50 cm su verovatno malo više preterane....

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Šon, a kome da verujem za Gradac ako ne tebi.  :)

Opet kažem- meni su tako prijavili, nisam bio tamo (niti jednom!).  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mogle su itekako da preskoce te tri brane obzirom kolika je voda bila. Brane se nisu ni videle. I ranije je u neekoloskom delu bilo velikih riba ali su ih vise dobijali varalicari nego musicari.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
jel ima pomena da se prosiri musicarski revir, kad vidim koliko je dugacak revir na djetinji gradac mi dodje nekako mali  :(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gde da se prosiri? Na Kolubaru? :)

Aman bre Strashni, Gradac samo u poslednjih 1-2km nije musicarski revir, sve ostalo jeste. Jeste li vi uopste lovili u donjem delu revira?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
ja sam razumeo da je deo reke ispod manastira gde parkiramo kola slobodan i za varalicare pa sam pitao da li se razmislja da se prosiri i tu i zabrani za varalicare?

Vrh Dno