Aj nekako sa jednorucnim, ali kad zvekne tuba sa dvorucnjakom.... pa jos otezana....
Vetar tu najvise zeza kad se musica vrti oko tela, ok, i druge stvari ali je vetar majka da te muva zvekne negde bez obzira dal je overhed ili spey bacanje.
Jos ovo moram da ispricam na svoju sramotu

. Bio sam na levoj obali reke, zagazio do pojasa, a vetar ubija sa desne strane. Lipljen radi kao lud, uzima na sve strane. Izgleda mu iznenadni jak vetar nabacio dosta insekata na povrsini pa razvaljuje svud oko mene. Nahvatao sam se fino bacajuci kako tako levom rukom, ili desnom preko levog ramena, bez da razmisljam da mi vetar zanese musicu oko glave. Al, ja ne bi bio ja da ne idem preko mogucnosti. Elem, na nekih 15- tak metara vidim da neki ogromni komad uzima sve u istom mestu. Problem je sto je paralelno sa mnom, tj 90 stepeni u odnosu na vetar. Da idem navise pa da mu spustim muvu, ne ide. Veca je dubina a i trebalo bi mi mnogo vremena jer je reka zajebano brza.
Sta cu kud cu, uzmem lepo stap u desnu ruku i na rizik. Sta sam uradio ni sam neznam, ali mi je vetar tako zaneo kanap pri pokusaju izbacaja, da se obmotao oko mene, a musica se dobrano zarila u desno uvo bas u visuljak gde stavljaju mindjuse.
Problem je sto mi je kanap par puta obavijen oko obe ruke i zategnut musicom u uvetu. U stvari ne toliko kanap negu predvez dok kanap lezi na vodi a brza voda ga zategla maksimalno. Cim pokusam da mrdnem ruku zeteze se musica i mora da krivim glavu na dole. Ni da mrdnes ni da prdnes, a vetar ubija. Sta sad? Ne mogu da dohvatim grickalicu na gornjem dzepu jer se sam zatezem sve vise.
Da skratim pricu, nekako ramenima doguram najlon do zuba i tu ga kvrcnem te se nekako oslobodim. Stavim drugu musicu i nastavim pecanje dok zarivena musica stoji u uvetu samo sto ne izadje na drugu stranu.
Da nevolja bude jos veca, morao sam do supermarketa posle pecanja jer je zeni nesto trebalo ``hitno``. I tako prodefilujem i kroz prodavnicu sa pirsingom.