Iskoristiv li je stap AFTMA 7/8?

Koji pribor

• Koji pribor

Glasovi: 4 66,7%
  • za klena

Glasovi: 3 50,0%

• Ukupno glasača
    6

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
sasats je napisao(la):
ne slaze se  :nowink: :D kanap se ne bira prema ribi vec prema stapu koji ga nosi . 
sickohn , gde pecas na moravi?

Samo mala dopuna koju si zaboravio da kazes: kanap se prvenstveno bira prema musici koja ce se koristiti, pa tek onda ide sve ostalo  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nece ici kanap 6 na stap 7/8 kako rece dzo bez obzira koja je muva u pitanju . na stap mora klasa koja mora da ide . moze i drugacije ali najbolje je da obujes cipele koje ti odgovaraju. a prema tipu reke , ribe i muve , strimera moze da se vrse egzibicije wf ili dt ...razni tipovi glava i tako dalje ...  :)

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
Bio jednom jedan deda sada je vec pokojni... Doktor za Pastrmku sta mislite kako je hvatao ? Imao je stap od leske duzine 1,5m kroz koji je ubacio vrh nekog starog takmicarca i za taj vrh vezan kanap koji stalno premazivao ovcijim lojem, udice od spenagli i skakavac. Dekica je hvatao pastrmke tim sistemom i nije hteo da cuje za nista drugo jer je govorio da mu taj njegov sistem pricinjava zadovoljstvo i da bolji od tog njegovog da kazem prirucnog stapica ne potoji. Moje neko skromno misljenje je da ribu ne hvata SIMMS, stap klase ove ili one, kanap marke te i te vec ribolovac tako da mozes hvatati bilo kojom klasom ako ti se ucini da ti to pricinjava zadovoljstvo i ako si uspesan u hvatanju. Pa ces sam skontati dal uzimati nesto laganije ili ces mozda bas ostati na toj klasi kolko god delovala neprikladno za hvatanje Klena...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
karamunjos , ribu ne hvata pribor vec ribolovac ... ali ribolovcu pribor pomaze da uhvati ribu . na deseti sprat mozes da ides i peske i liftom pa kako kome odgovara .
saveti koje je dobio ovaj covek ciji nik nejm ne umem ni da izgovorim ni da zapamtim su da za nekoliko pecanja godisnje ne kupuje novi pribor vec pocne sa stapom koji poseduje jer je upotrebljiv za pecanje . ako mu se ucini da zeli da nastavi sa musicarenjem aktivnije i ozbiljnije ja mu savetujem da u tom trenutku nabavi bolji stap

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
karamunjos , ribu ne hvata pribor vec ribolovac ... ali ribolovcu pribor pomaze da uhvati ribu . na deseti sprat mozes da ides i peske i liftom pa kako kome odgovara .
saveti koje je dobio ovaj covek ciji nik nejm ne umem ni da izgovorim ni da zapamtim su da za nekoliko pecanja godisnje ne kupuje novi pribor vec pocne sa stapom koji poseduje jer je upotrebljiv za pecanje . ako mu se ucini da zeli da nastavi sa musicarenjem aktivnije i ozbiljnije ja mu savetujem da u tom trenutku nabavi bolji stap

Pa to sam i kazo Panjkovicu ha ha ha ha ... Svakako bistro bilo !

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Karamunjos je napisao(la):
Moje neko skromno misljenje...

Sreca te si priznao da ti je misljenje skromno, jer ti je i znanje ocigledno vrlo skromno.

je da ribu ne hvata SIMMS, stap klase ove ili one, kanap marke te i te vec ribolovac tako da mozes hvatati bilo kojom klasom ako ti se ucini da ti to pricinjava zadovoljstvo i ako si uspesan u hvatanju. Pa ces sam skontati dal uzimati nesto laganije ili ces mozda bas ostati na toj klasi kolko god delovala neprikladno za hvatanje Klena...

Nekom zadovoljstvo pricinjava i lov ribe rukama i dinamitom, ali je ovo musicarski formu gde su uglavnom prica o musicarenju i koriscenju VESTACKIH musica. Tako da onaj tvoj iz prvog dela price sto koristi spenadle i skakavca nije ni najmanje zasluzio da se pominje. Kao ni moj dinamitas ili rukohvatac.

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Sreca te si priznao da ti je misljenje skromno, jer ti je i znanje ocigledno vrlo skromno.

Nekom zadovoljstvo pricinjava i lov ribe rukama i dinamitom, ali je ovo musicarski formu gde su uglavnom prica o musicarenju i koriscenju VESTACKIH musica. Tako da onaj tvoj iz prvog dela price sto koristi spenadle i skakavca nije ni najmanje zasluzio da se pominje. Kao ni moj dinamitas ili rukohvatac.

Zaista ne vidim da sam rekao nesto lose, ako jesam onda se eto izvinjavam sto sam pomenuo dedu koji hvata pastrmke nekih 80 godina nebitno na sta i kako jer to njemu niko ziv pa ni ti tako pametan ni ja ovako skromno glup nebi mogao da promeni. Poenta price je da pribor kakav je takav je moze da se koristi za sve

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zaista ne vidim da sam rekao nesto lose, ako jesam onda se eto izvinjavam sto sam pomenuo dedu koji hvata pastrmke nekih 80 godina nebitno na sta i kako jer to njemu niko ziv pa ni ti tako pametan ni ja ovako skromno glup nebi mogao da promeni. Poenta price je da pribor kakav je takav je moze da se koristi za sve

Poentu si pogodio, skoro zamalo, jer priznaces tarpuna neces loviti stapom "dvojkom" kao i sto neces klenove loviti dvorucnjakom klase 12 od 4.5m.

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Poentu si pogodio, skoro zamalo, jer priznaces tarpuna neces loviti stapom "dvojkom" kao i sto neces klenove loviti dvorucnjakom klase 12 od 4.5m.

Kao sto rekoh drug bistro i tebi i njemu bilo pa musicarite cime ocete

sickohn

Newbie
Učlanjen(a)
23.05.2016.
Broj reagovanja
0
Dobra je Obrva, mada mislim (jer sam uvek bolje tamo prolazio) tereni u Goricanima (cacanska opstina) su puno bolji. Hvala na savetima. 
Kakva "anketa"? Pitao sam moze li, da ne pokusavam nesto sto je neizvodljivo, i dobio misljenja ljudi, i hvala im na odgovorima.Sam cu da odlucim, naravno,da li cu i da ih poslusam, pa i ako pogresim,pa i ako oni grese nije strasno.Najbolje se uci na sopstvenim greskama.Ne vidim razloga da se neko ovde svadja, prepire ili potcenjuje misljenje onog drugog na najgrublji moguci nacin.Ako tako stvari stoje onda molim administratora da obrise ovo moje pitanje i citavu temu jer ne zelim da izazivam svadje i trvenja.
I ako vec tako stvari stoje, onda cu i bez daljih pitanja da zajebem musicu i pre samog pocetka i da nastavim dalje uzivanje u mom brzom pecu, a ne da osecam poglede na potiljku i podsmehe dok pecam jer , eto nemam neki ekstra pribor , a ni tehniku.Ostavicu to mahanje "majstorima", a ja cu da nastavim da volim Moravu i jurenje klena.
Jos jednom , hvala svima i pozdrav

Vrh Dno