Istine i zablude o DT strunama

kapitalac

Newbie
Učlanjen(a)
25.03.2012.
Broj reagovanja
0
Hvala na brzom odgovoru. U mene je štap #4, ali šta da se radi sad.

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Zabim me sta mislite o struni i ako ima neko neka iskustva,a radi se o WF-5-F proizvodjaca " Scientific Anglers " ? Hvala

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Nikolavb96 je napisao(la):
Zabim me sta mislite o struni i ako ima neko neka iskustva,a radi se o WF-5-F proizvodjaca " Scientific Anglers " ? Hvala
Jedan od najboljih ako ne i najbolji proizvodjac struna

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
simpson H je napisao(la):
Kako dodje do te racunice Ivke?
Tezina strune podeqena sa duzinom pa pomnozno sa 9.15 m. Mada ne verujem da je duzina strune 29m? Mislim da je 27.3 m

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Aha tezina podeljena sa duzinom , i dobijas tezinu po metru i sve je to lepo da se radi o level struni. Ne moze bre tako da se meri, hajde mi izracunaj klasu ove DT strune?

gdu8j17hrk40ir15fkep.jpg

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Ne filozofiraj. Ja sam hteo da pomognem coveku. Ovaj profil koji si ti stavio nije uobicajen za DT strune. A naj prostije je da izmeri 9.15m obelezi i izmeri na vagici. Koliko li je tacna vagica?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne filozofiram uopste, ovo ti je profil RIO selective trout a ima ih jos koliko hoces sa slicnim profilom dvostruke WF strune. Male digitalne vagice su jako precizne nije nikakav problem izmeriti je i to je jedino logicno resenje. Ovako linearno kako si ti izmerio nema veze sa zivotom. Lepo je sto si hteo da pomognes coveku ali ako mu vec pomazes onda mu reci da izmeri prvih 9m a ne da mu decidno tvrdis da mu je struna klase 3.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Ovako ja radim pogledam sta mi pise na stap i uzmem u tu velicinu , naravno gledam da je renomirana firma i to je to :D

elo

Newbie
Učlanjen(a)
23.03.2011.
Broj reagovanja
0
Pozdrav. Poprilicno sam pocetnik u FF i kupio sam strunu sa oznakom TDT5F, floating. Proizvodjac fenwick.  Kupio sam je zato sto na njoj pise da je za pastrmku, a to mi je ciljana riba.
Za sta je ova struna prevashodno dobra. Stap mi je klase 5, ostriji,  a i cekrk je 5.
Kao sto napomenuh pocetnik sam i da li mi je kao pocetniku ova struna odgovarajuca ili da ipak potrazim neku drugu. 

Vrh Dno