Izaberi mi MOKRU baju za KLENA!

Cephalus

Newbie
Učlanjen(a)
13.03.2011.
Broj reagovanja
0

Prije sam stavio slicnu temu ali za suhe baje, pa evo i red je da otvorim temu za MOKRE BAJE:tbumb: :tbumb:
Ovdje se vidi vise detalja kad se zooma :  http://img835.imageshack.us/i/mokrebajekopia.jpg/

Koda sebi uzimate baje za klena  8)... ovo ce mi biti prva sezona sa klenom tako da nemam bas ni jedne mokre baje za njega!  :doh:
Koje su najvise lovne od ovi gore?  :smoke:

Bistro!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
opet ista prica, ako vezujes musice, pronadji na forumu mokre musice za klena koje je najvise prikazivao Sasats, vezi takve, ako kupujes, spakuj slicice na fles i nosi coveku i trazi da ti veze takve...

ono gore su odlicne musice ali nisu izvorno klenovske, one koje sasats vezuje su proverene kod vecine kolega sa foruma... ja predlazem i mala otezanja u vidu vise ili manje namotaja olovne zice...meni super vrsi posao black zulu (sendenca provalio da klen ludi za tom musicom pa sad i ja forsiram)

svako dobro, procitaj malo o prikradanju klenu, o nacinu pecanja na suvu i na mokru, ima dosta dobrih zapazanja na ovom forumu  :tbumb:

Cephalus

Newbie
Učlanjen(a)
13.03.2011.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
opet ista prica, ako vezujes musice, pronadji na forumu mokre musice za klena koje je najvise prikazivao Sasats, vezi takve, ako kupujes, spakuj slicice na fles i nosi coveku i trazi da ti veze takve...

ono gore su odlicne musice ali nisu izvorno klenovske, one koje sasats vezuje su proverene kod vecine kolega sa foruma... ja predlazem i mala otezanja u vidu vise ili manje namotaja olovne zice...meni super vrsi posao black zulu (sendenca provalio da klen ludi za tom musicom pa sad i ja forsiram)

svako dobro, procitaj malo o prikradanju klenu, o nacinu pecanja na suvu i na mokru, ima dosta dobrih zapazanja na ovom forumu  :tbumb:

Ne vezujem sa musice....narucivam ih preko interneta. I te mokre musice sto su navedene gore su za prodaju, drugi nema niti se moze narucit.

Ne razumjem sto uopste spominjete "prikradanju klenu i nacinu pecanja i bla bla bla".....
Kao sto TOPIC kaze IZABERI MI  NAVEDENE MUSICE STO SU NA SLICI !  ::)

To je to!

Bistro !

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Cephalus je napisao(la):
Ne vezujem sa musice....narucivam ih preko interneta. I te mokre musice sto su navedene gore su za prodaju, drugi nema niti se moze narucit.

Ne razumjem sto uopste spominjete "prikradanju klenu i nacinu pecanja i bla bla bla".....
Kao sto TOPIC kaze IZABERI MI  NAVEDENE MUSICE STO SU NA SLICI !  ::)

To je to!

Bistro !
Cekaj bre druze...sto ti uopste trazis savet kad sve znas?!?
Mozes da narucis i na drugim mestima musice pa cak i ovde na forumu ima ljudi koji prodaju i cije su musice bolje nego ove koje si ti postavio.Jedino da zivis u Zimbabveu pa da ti se ne isplati da porucis od njih.Ljudi te savetuju sta i kako je najpovoljnije za tebe ti pametujes.
Prosto pre bih pecao na bilo koju mokru koju je vezao recimo sasats nego na ove kataloske verzije.Ti posto sve znas da ti ne kvarimo temu najbolje je da porucis musice iz recimo Svajcarske od nekog tamo koji verotavtno nikad nije lovio klena i platis ih 4 fr.
Ja da sam na tvom mestu(pocetnika) malo vise bih obratio paznju na ono sto mi govore ljudi koji imaju 10-ak godina vise iskustva...ima tu dosta pametnih stvari da se procita....
Evo ja necu vise da ti kvarim temu,pozdrav

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Cephalus je napisao(la):
De pojasni taj komentar!
Evo odma!
Po tvom prethodnom postu vidim da si starter koji bi hteo da mu se sve servira na tanjiru bez imalo zelje da saslusas savete mnogo iskusnijih kolega.Musicarenje nije samo odabir BAJA,kao sto ti kazes vec mnogo,mnogo vise......odabir mesta,sam prilaz,prezentacija pa tek na kraju,BAJA........imas jos dosta da ucis,moj ti je savet poslusaj sta ti ljudi govore,nemoj da pametujes ukoliko nemas nekog osnova za to a koliko vidim iz dosad uocenog...nemas.
Pozdrav!

Cephalus

Newbie
Učlanjen(a)
13.03.2011.
Broj reagovanja
0
tomos rider je napisao(la):
Evo odma!
Po tvom prethodnom postu vidim da si starter koji bi hteo da mu se sve servira na tanjiru bez imalo zelje da saslusas savete mnogo iskusnijih kolega.Musicarenje nije samo odabir BAJA,kao sto ti kazes vec mnogo,mnogo vise......odabir mesta,sam prilaz,prezentacija pa tek na kraju,BAJA........imas jos dosta da ucis,moj ti je savet poslusaj sta ti ljudi govore,nemoj da pametujes ukoliko nemas nekog osnova za to a koliko vidim iz dosad uocenog...nemas.
Pozdrav!

Sta se ima filozofirat, profesore????  :doh: :doh: :doh: :doh:

Stavio sam post za navedene baje/musice....a sada do tebe je hoces li reci B2, C2 ili A2 .....  ::)
Nisam nista pito za mjesto pecanja, prezentacije niti o prliazenju .....niti sam naveo da vezem sam pa da mi spominjete neke desete musice na nekom drugim postu.

:-[

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Siguran sam da sve ove love... Naročito ove sa crvenim detaljima. :)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
zbog ovakvog nadobudnog stava i ponasanja ces da vidis ko ce sledeci put da ti nesto odgovori na ovom forumu, ako znas nemoj da pitas a ako pitas onda saslusaj i postuj neciju dobru nameru da ti izadje u susret...niko ti nije odgovorio da bi ti drzao govor ili da bi se klincio pred pocetnikom, tvoj je problem sto si tako razumeo + si bezobrazan pa si svakom ponaosob "odgovorio"

posle ovoliko godina postojanja ovog foruma na njemu su svakodnevno ljudi koji ce ti uvek pomoci, oni koji su dosli zbog nekog interesa su bili i otisli i to treba da znas i postujes...

imao si prilike da se posavetujes sa najboljim klenolovcima sa ovog foruma ali si je propustio, ti gubis

naucices ti da hvatas ribu ali da se ponasas ko covek, ocigledno, tesko
svako dobro

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Smirite strasti...  :)

Čovek je donekle u pravu, postavio je konkretno pitanje... Izaberite neku od mušica sa slike. Njega možda savršeno ne zanima pecanje klena, hoće recimo da kupi poklon drugu mušičaru za rođendan.  :D

Dakle, na dalje na ovoj i onoj drugoj sličnoj temi, samo o mušicama sa slike.  :D

Vrh Dno