Izaberi mi MOKRU baju za KLENA!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
E3 mi ne deluje ni malo kao mokra nego suva mušica

Ako bi išta birao od ovih modela za klena bez nekog kompliciranja je A 4 u veličinama #16, #14, #12 i #10 pa sa njima možeš da loviš klena klasičnom wet fly metodom ali i kao strimerima povlačenjem...a pored klena uzimat če je i pajkica i lipac  ;)

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
Covek nas nije bio po usima da ista pisemo.Mozda postoji neki razlog pa nam mnogo ne veruje ili trazi da se 100-nak nas slozi  i on sazna za toboznjeg favorita.Ocenjujem da je mlad decak , treba mu vremena(mozda i strpljenja) a saveta je dobio i to,svaka cast,izvanrednih, mislim svetskih, ne samo za izbor musice, jer za klena se pita Balkan! ;)

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Cephalus je napisao(la):
Ne vezujem sa musice....narucivam ih preko interneta. I te mokre musice sto su navedene gore su za prodaju, drugi nema niti se moze narucit.

Ne razumjem sto uopste spominjete "prikradanju klenu i nacinu pecanja i bla bla bla".....
Kao sto TOPIC kaze IZABERI MI  NAVEDENE MUSICE STO SU NA SLICI !  ::)

To je to!

Bistro !

:doh:
Ja jesam bio "zelen" sto se tice musicarenja, mislim jos jesam  :-[, ali cini mi se da nikad nisam bio ovako nedokazan  :hammer:
Moj ti je jedini savet da slusas iskusne ljude ovog foruma i doguraces daaleeeeeeeeeekooooo sto se tice musicarenja! Primenjuj savete, ako prvi put ne uspe, nece ni drugi, ni treci, ali dok se budes trudio da uspe shvatices... Ako ne slusas savete, e tad ce biti zajebano. Moraces da progutas sve ono sto si pametovao bez osnova. I svakako ces ih traziti... Niko ti ovde ne zeli nista lose, samo to moras da shvatis  ;)

P.S. Ovo pod navodnicima "prikradanju klenu" bolje obrisi dok nije video Mix :D... Salim se, ali to je svakako najbitnija stvar sto se tice klena...

Vrh Dno