Izaberi mi MOKRU baju za KLENA!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
E3 mi ne deluje ni malo kao mokra nego suva mušica

Ako bi išta birao od ovih modela za klena bez nekog kompliciranja je A 4 u veličinama #16, #14, #12 i #10 pa sa njima možeš da loviš klena klasičnom wet fly metodom ali i kao strimerima povlačenjem...a pored klena uzimat če je i pajkica i lipac  ;)

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
98
Covek nas nije bio po usima da ista pisemo.Mozda postoji neki razlog pa nam mnogo ne veruje ili trazi da se 100-nak nas slozi  i on sazna za toboznjeg favorita.Ocenjujem da je mlad decak , treba mu vremena(mozda i strpljenja) a saveta je dobio i to,svaka cast,izvanrednih, mislim svetskih, ne samo za izbor musice, jer za klena se pita Balkan! ;)

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Cephalus je napisao(la):
Ne vezujem sa musice....narucivam ih preko interneta. I te mokre musice sto su navedene gore su za prodaju, drugi nema niti se moze narucit.

Ne razumjem sto uopste spominjete "prikradanju klenu i nacinu pecanja i bla bla bla".....
Kao sto TOPIC kaze IZABERI MI  NAVEDENE MUSICE STO SU NA SLICI !  ::)

To je to!

Bistro !

:doh:
Ja jesam bio "zelen" sto se tice musicarenja, mislim jos jesam  :-[, ali cini mi se da nikad nisam bio ovako nedokazan  :hammer:
Moj ti je jedini savet da slusas iskusne ljude ovog foruma i doguraces daaleeeeeeeeeekooooo sto se tice musicarenja! Primenjuj savete, ako prvi put ne uspe, nece ni drugi, ni treci, ali dok se budes trudio da uspe shvatices... Ako ne slusas savete, e tad ce biti zajebano. Moraces da progutas sve ono sto si pametovao bez osnova. I svakako ces ih traziti... Niko ti ovde ne zeli nista lose, samo to moras da shvatis  ;)

P.S. Ovo pod navodnicima "prikradanju klenu" bolje obrisi dok nije video Mix :D... Salim se, ali to je svakako najbitnija stvar sto se tice klena...

Vrh Dno