IZLOŽBA MUŠICA 2OO8 - NIŠ

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Mušičarska Sekcija udruženja sportskih ribolovaca "Nišava" iz Niša 22. marta 2008. organizovaće
6. Izložbu veštačkih mušica.

Mesto održavanja je klub pravnog fakulteta u Nišu. Adresa: Trg Kralja Aleksandra 11.

Poželjno je da svi koji dolaze izlože svoje mušice. Naravno nije obavezno.  Oni koji žele da se pored izložbenog dela i takmiče imaju i tu mogućnost

Početak izlozbe je u 10h.

Prijem mušica za takmičarski deo je 10-13h. Kategorije su "suva", "nimfa-mokra" i "strimer". Za najbolje su spremljene i nagrade.

Od 13-17h je program koji uključuje:
-Istorijat Niške mušičarske sekcije  (Ivan Ranđelović)
-Dodela plaketa najzaslužnijim ljudima za razvoj mušičarenja u Srbiji (Vladimir Stevanović)
-Predstavljanje novih i manje poznatih tehnika vezivanja mušica (Mladen Žakula)
-Rezultati MFS-a, i pitanja vezana za budući program (Ivan Dragojlović)
-Predstavljanje časopisa "Mušičar" (Ivan Korhner)
- U 17h proglašenje najboljih vezivača mušica.

Apelovao bih na sve vezivače muva da ne oklevaju i da izlože svoje muve kojima love. Naime na izložbi se ne očekuju samo realistične muve, već i one svakodnevne, prostije, korišćene i pohabane. Ove godine će i za takve izlagače biti nagrada.

DOBRODOŠLI

Za sva pitanja obratite mi se na mejl [email protected] ili na mob.063/78 31 581
Stevanović Vladimir
Predsednik Mušičarske Sekcije "Nišava" Niš

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Uživam dok čitam reči svog naslednika. Novi predsednik Sekcije i svi članovi se trude da ova Izložba bude najbolja do sada. Predlažem izlagačima, posetiocima i takmičarima da i oni doprinesu da bude tako. Neka najveća mušičarska manifestacija u Srbiji bude praznik i mesto susreta svih koji vole mušičarenje.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
sve najbolje vam zelim ljudi, zao mi je sto ne mogu da dodjem :(

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
"sve najbolje vam zelim ljudi, zao mi je sto ne mogu da dodjem "

Samo probaj da izvrdas. Ne znas da su me ove godine unajmili za kaznjavanje neposlusnih.  :) :yeswink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bice jedna od najboljih mozda i najbolja do sada imajuci u vidu trud ulozen u sve to a da stvarno zelimo da bude nesto IZVANREDNO potrvdjuje i zalaganje svih clanova koji se bore svako na svoj nacin da doprinesu a znajuci ih nemam razloga da sumnjam da nece ici cak i BOLJE nego ocekivano...
VIDIMO SE NA IZLOZBI LAVOVI...
POZDRAV...--FOX--

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Duboko verujem da ce izlozba biti ko bombona. Bombonica  :-* :-* :-* (ovo je za one koji znaju ko i sta je M&M). Od dolaska na izlozbu postedjeni su samo oni koji slave maldence. Slava im :doh:
A sada malo ozbiljno. Ako ste u mogucnosti, dodjite. Necete se pokajati. Izlaganje muva, kao i samo takmicenje je opcionalno. Druzenje i zezanje sa musicarima nije. To se podrazumeva! :tbumb:

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
duboko zalim sto ne mogu da dodjem na izlozbu ali vidimo se letos negde na pecanju
p.s. kako 6. izlozba ja se secam nekih pre 10 godina u domu vojske, a mozda ima i vise od 10 god?

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
mesto dogadjaja
p.s. ala sam se primio na ovu mapu :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
St.Igor je napisao(la):
duboko zalim sto ne mogu da dodjem na izlozbu ali vidimo se letos negde na pecanju
p.s. kako 6. izlozba ja se secam nekih pre 10 godina u domu vojske, a mozda ima i vise od 10 god?

Od 2001. do 2006. nije održavana Izložba. Zato je šesta.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Maločas sam gostovao u Jutarnjem Programu NTV-a, sa podpredsednikom USR "Nišava" i najavio IZLOŽBU MUŠICA 2008. Petnaestak minuta sam govorio o Sekciji, Izložbi, programu, mušičarenju, izradi muva...i pozvao gledaoce (i tri mlade novinarke) da nas posete.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bravo Randjos,reci ima li ta emisija reprizu?
A za ribice svaka cast ima da dodjem odeven pod odelce  i budem elegantan ko vampir :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Čuo sam se malopre sa Stakom. U Ribolovu koji izlazi za tačno 2 nedelje ćemo objaviti reportažicu sa izložbe. To mogu napisati ja, ali i bilo ko drugi. Mislim da bi Gringo to veoma dobro odradio...  8)

Ako Laki napravi stranicu sa slikama sa izložbe, možemo u okviru priloga staviti i link do nje, nešto poput "mnogo više slike sa izložbe možete pogledati ovde: link". Bila bi to i fina reklamica za sajt...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Pančevo dolazi, a i ja sam najavio članak u "TopFishing"-u  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Spremio sam obećani DVD "Entomology Album", koji će doživeti premijeru na velikom video bimu (valjda se tako kaže), na Izložbi.

Vrh Dno