IZLOŽBA MUŠICA 2OO8 - NIŠ

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Svi se ućutali, motaju muve za sutra.
FlyTying09041ws.jpg
  :hammer: :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Završila se i ova izložba. Evo me, kod kuće, mrtav umoran. Mnogi su još po kafanama, a goste iz drugih gradova čeka i dug put.
Meni se dopalo, jer je sve proteklo u odličnom raspoloženju, po planu i u najboljem redu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Meni je super bilo!
Fotografije pobednickih musica mozete da ocekujete vec sutra, a pored onoliko aparata na izlozbi mislim da ce da se nadje i neka fotografija da prenese barem delic atmosvere.
Pozdrav!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Cestitke svima pocev od organizatora, preko ucesnika, gostiju i na kraju pobednicima u svima kategorijama. Zao mi je sto je deo ljudi bio sprecen a koje sam takodje imao zelju da upoznam ali ima jos druzenja, takmicenja i ekspedicija  :). Cestitke pored prisutnih takmicara na izlozbi i tipu koji je uzeo tri medalje u takmicarskom delu ali nije bio prisutan. organizatorima prijatan odmor, naravno zasluzeni, a ostalima da ubuduce ne stekaju musice po prslucima, fiokama i potrudio sam se ove godine da potegnem kroz svoje ucesce da ubuduce svaki clan Musicarske sekcije iz Nisa izlozi priblizno kao ja. Vidimo se sada u narednom periodu na vodi. BISTRO

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Potpuno se slazem sa svim komenterima koji su izneseni vezano za izlozbu musica..
Evo i koja slikica,a nadam se da ce ih biti jos dosta...(SEVALO JE SA SVIH STRANA)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Svaka čast za muve momci :tbumb:
Nažalost radio sam danas pa nisam mogao da dodjem :(

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Verovatno da je bilo ali kod onih Plovkarosa kod Niske banje gde sam i sam bio ocevidac vadjenja jedne ogrmne ribetine,ali od strane musicara hmmmmm,stvarno ne bih znao da ti kazem,ono sto znam da krupnijih nije bilo,a mozda i jeste samo se vesto cuti??? :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Verujem da ste se odlicno proveli,Vi koji ste bili,a mi koji nismo mozemo samo da zalimo ali i da obecamo da cemo naredne godine doci.Ja sam bio na zakletvi u Beogradu,i zaista nisam mogao nikako da dodjem,a vidim da je bilo odlicno...po komentarima ljudi koji su prisustvovali ovoj manifestaciji..

Cestitke organizatorima,

Marko Masic.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Dok zavrsavam izvestaj o manifestaciji, iznecu svojer vidjenje stvari. Meni je bilo sjajno...zezanje, glupiranje, ozbiljni razgovori, sve sto se pozeleti moze. Drago mi je da sam se ponovo video sa osobama koje smatram svojim drugarima...ma milina. Ko nije bio grdno se zajebo, ali to je vec druga prica!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jel se vazi popravni za ove sto su se zajebali.

Vrh Dno