IZLOŽBA MUŠICA 2OO8 - NIŠ

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Čitam ovu temu nakon godinu dana i razmišljam o tome koliko su se neke stvari promenile,nažalost u lošem pravcu.Sve je tada delovalo entuzijastično,kreativno,pomirljivo,a sada sa jako lošom premisom.Hoće li biti ove godine izložbe?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ako niško udruženje na vreme usvoji peticiju (koju je potpisalo 50-ak ljudi) za izmenu pravilnika MSN i dozvoli da predsednika i 4 člana foruma izaberu niški mušičari glasanjem. Ta nova petorica "forumaša" će veoma lako organizovati izložbu mušica, nadam se još bolju i posećeniju od ove iz 2008-me!

Ja lično mislim da će izložbe biti!  :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Goci je napisao(la):
Ako niško udruženje na vreme usvoji peticiju (koju je potpisalo 50-ak ljudi) za izmenu pravilnika MSN i dozvoli da predsednika i 4 člana foruma izaberu niški mušičari glasanjem. Ta nova petorica "forumaša" će veoma lako organizovati izložbu mušica, nadam se još bolju i posećeniju od ove iz 2008-me!

Ja lično mislim da će izložbe biti!  :)
Ok.Ali šta je falilo ovoj iz 2008.Nisam stekao utisak da je bilo nekakvih problema!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Eh, kada bi se peticijama koje se potpisuju na kasi ribarskih prodavnica menjali predsednici udruženja i sekcija, onda bi predsednik USR "Nišava" verovatno bio onaj što prodaje crve u "Milo Shop-u". :hammer:

Izložba muva će saćekati da Forum niških mušičara donese odluku o tome. Obavestićemo vas o tome, a do tada pazite se Goncija i sličnih nesrećnika, koji baš nikakve veze sa ovom manifestacijom nemaju.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Eh, kada bi se peticijama koje se potpisuju na kasi ribarskih prodavnica menjali predsednici udruženja i sekcija, onda bi predsednik USR "Nišava" verovatno bio onaj što prodaje crve u "Milo Shop-u". :hammer:
Ovo je neviđena glupost, ali i divna paralela sa tobom - taj prodavac crva bi mogao biti predsednik udruženja samo ako ga izaberu na neku vezu, kao tebe!

Na stranu ovo naše prepucavanje preko foruma koje ničemu ne vodi, ali te moram nešto iskreno pitati: da li si bar svestan da ćeš predsednik MSN biti još max par nedelja?

To je neminovnost, prihvatio ti to ili ne.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Sad sam procitao ovu temu od pocetka do kraja a ovih dana sam pratio i temu oko MFS. Jednostavno nema paralele a ni logike. Isti ljudi, uspesno organizovano takmicenje, svi pohvalili i odusevljeni ali se ponovo sve zavrsilo u srpskom stilu - svadjom.

Delim Zvezdanovo zaljenje i svi smo na gubitku zbog toga. Ne zelim da ovo neko iskoristi da napadne one druge, samo kazem da svadja nigde nije donela dobro, a precesto je ima u ljudskoj komunikaciji ovih dana (i malo duze)... :(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
U Mušičarskoj sekciji nema nikakvih svađa niti problema. Ona funkcioniše bolje nego ikada.
Svađe i nervoza su izbačene sa MSN i odigravaju se na ulici, kod trgovaca crvićima, u kafani, na ovom forumu i u glavama nekolicine spletkaroša.

Ne brinite za Izložbu. Ona će biti blagovremeno organizovana, jer su njen inicijator i idejni tvorac, kao i oni koji su uvek najviše pomagali u njenoj organizaciji, na okupu, u Sekciji. ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
manifestaciju takve vrste ne bi trebao ili bolje reci ne bi smeo niko da svojata i pripisuje sebi.naj gore bi bilo da se ne odrzi.organizujte je u bilo cijoj reziji, meni je svejedno.a verujem i vecini musicara srbije

H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
U Mušičarskoj sekciji nema nikakvih svađa niti problema. Ona funkcioniše bolje nego ikada.
Svađe i nervoza su izbačene sa MSN i odigravaju se na ulici, kod trgovaca crvićima, u kafani, na ovom forumu i u glavama nekolicine spletkaroša.

Ne brinite za Izložbu. Ona će biti blagovremeno organizovana, jer su njen inicijator i idejni tvorac, kao i oni koji su uvek najviše pomagali u njenoj organizaciji, na okupu, u Sekciji. ;)

Kao Bill Clinton si Mixy,ni on nije poznavao Moniku :D :D :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
On je zapravo u pravu - u sekciji nema nikakvih problema, sva trojica se divno slažu!  :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Mušičarska sekcija USR "Nišava"-Niš tek pravi planove za 2009., pa ćemo tek ovih dana početi razgovore o Izložbi mušica.

Mi ove godine okupljamo veći broj članova nego ikada. Ovih dana tek počinje prodavanje novih članskih karata i popunjavanje pristupnica MSN, a program koji nudimo je po prvi put veoma privlačan za širok krug zainteresovanih. Očekuje se rekordna posećenost, zbog koje brinemo, jer naša prostorija ima malo mesta za sedenje.

Žao mi je što otvorenost ovog foruma zloupotrebljavaju oni kojima smeta aktuelni Forum i MSN, svakodnevno provocirajući i šireći dezinformacije o njenom radu.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nemoj tako Fox, nije bitan broj, već uzajamna sloga i razumevanje!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
sale je napisao(la):
Koliko clanova broji sekcija ?
kada je izlozba musica?

Član Mušičarske sekcije USR "Nišava" iz Niša za 2009. može postati samo onaj ko ima važeću člansku kartu (dozvolu) za takuću godinu. Ribolovci tek počinju da ih kupuju, tako da i upis članova Sekcije tek počinje. Broj članova će biti otprilike poznat tek za par meseci, jer mnogi ribolovci uplaćuju članarinu marta, aprila, pa čak i maja.

Kao što već nekoliko puta napisah, o Izložbi muva ćemo tek razgovarati. Jednostavno, ta tema nam nije do sada bila na dnevnom redu ove godine. Pošto vidim da ima interesovanja, razmotrićemo i to.

Vrh Dno