IZLOŽBA MUŠICA 2OO8 - NIŠ

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
ok, vazi postavicu ovo pitanje ponovo za nekoliko meseci ,
a kako to da savrseno funkcionise a ne znas koliko clanova ima ?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
sale je napisao(la):
ok, vazi postavicu ovo pitanje ponovo za nekoliko meseci ,
a kako to da savrseno funkcionise a ne znas koliko clanova ima ?

Odlična pitanja.

Prvo, broj članova još uvek ne zna ni jedna ribolovačka organizacija u Srbiji, jer je izdavanje članskih karata tek počelo. Međutim, MSN već okuplja prosečno više članova nego što je okupljala ranijih godina, što nedvosmisleno ukazuje na veće interesovanje.
Zaista savršeno funkcioniše, jer ima perfektan pravilnik rada i odličan program, a na sastancima (FT radionica) dominira veoma prijatna i civilizovana atmosfera.
Takođe, Sekcija ima veoma ozbiljan Forum, koji donosi fenomenalne odluke i brzo ih realizuje, ne opterećujući time ostatak članova.
Trebalo bi da nas posetite i uverite se svojim očima. To posebno važi za mušičare iz drugih gradova, koji bi da oforme i aktiviraju mušičarske sekcije. Ima šta da se nauči od "starije braće". :yeswink:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Nas nekolicina iz Kg i drugih gradova se već polako dogovaramo oko dolaska u Niš na Izložbu mušica Niš -  2009. Ne zezajte se - bilo bi šteta da se ne održi.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Dolazim ove godine i ja zato nemoj da se zaonođujete  :hammer: :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Žao mi je što je tako, ali ako izložbu organizuje MSN (Mali Skup Negativaca), ja sigurno tamo neću doći. Ipak, predlažem da se u organizaciji VSP (Veliki Skup Pozitivaca) nađemo posle izložbe u nekom kafančetu, i uz pićence i niški roštilj lepo ispričamo!  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Večeras je FT radionica Mušičarske sekcije Niša (17-19h), pa će Forum MSN još danas  početi ozbiljnije razgovore o Izložbi.
Povećava se interesovanje i mimo Interneta i ovog sajta, tako da ćemo u svakom slučaju morati uskoro da izađemo u javnost sa informacijama.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Svaka informacija, eventualnim učesnicima izložbe, bi dobro došla.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ja cu da pogledam izlozbu a mogu posle i na taj rostilj... ako bas budete insistirali :drool:

Vrh Dno