Ova tema je recimo drugi nastavak teme o izradi holografskih očiju http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1201.0
Ako imate neke svoje tehnike slobodno ih podelite sa svima nama....
Ja sam prije neki dan slučajno naletio na jednu alatku koja je potpuno promenila moj način izrade samolepivih očiju za strimere. Za svega oko 3€ sam kupio komplet od sedam alatki za bušenje rupa na koži (3mm - 10mm). Do sada sam se zamajavao zumbom i to je bilo mnogo sporo i ne uvek baš tako kako bi valjalo...s vremenom mi dodijalo. Sa ovom alatkom to može da ide jako brzo...možete raditi jedno po jedno ili nekoliko od jednom slaganjem folije preko folije i par udaraca čekićem.
Druga stvar koju sam promenio je izrada zenice...dojadilo mi ih crtati, to traje a svaka i nije tako savršeno lepa (ne utiče na lovnost ali na moje raspoloženje da
). Probao sam razne tehnike i ima odličnih tehnika za izcrtavanje zenice da ispadne stvarno super ali traje i mora se čekati da se osuši...ja za to nemam vremena.
I tako pod tom blagom frustracijom sam malo razmislio kako da rešim taj probelm i da uradim te oči pa da ih imam gotove i kada mi se veže da odlepim par očiju koje mi odgovaraju i nastavljam sa vezanjem. Mnogo je nezgodno kada treba i oči dodatno praviti. Setio sam se samolepive folije za dekoraciju nameštaja. Gle čuda, u Merkuru pronađoh ne samo boje ovakvog ili onakvog drveta več i crnu kakvoj sam se nadao za zenice...tu je bilo i žute i crvne...kupio sam od svega troje po malo (za jedno hiljadu očiju od svake
) za probu i sve to za 75 centi.
Evo par simboličnih slika...na sat vremena sam odradio nekoliko kartica očiju za velike i srednje velike strimere.
Ako imate neke svoje tehnike slobodno ih podelite sa svima nama....
Ja sam prije neki dan slučajno naletio na jednu alatku koja je potpuno promenila moj način izrade samolepivih očiju za strimere. Za svega oko 3€ sam kupio komplet od sedam alatki za bušenje rupa na koži (3mm - 10mm). Do sada sam se zamajavao zumbom i to je bilo mnogo sporo i ne uvek baš tako kako bi valjalo...s vremenom mi dodijalo. Sa ovom alatkom to može da ide jako brzo...možete raditi jedno po jedno ili nekoliko od jednom slaganjem folije preko folije i par udaraca čekićem.
Druga stvar koju sam promenio je izrada zenice...dojadilo mi ih crtati, to traje a svaka i nije tako savršeno lepa (ne utiče na lovnost ali na moje raspoloženje da

Evo par simboličnih slika...na sat vremena sam odradio nekoliko kartica očiju za velike i srednje velike strimere.