Jakne Simms

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ivke037 je napisao(la):
Navedi mi jednu jaknu namenjenu ribolovu napravljenu od Neoshell membrane?

Jel mogu ja? :D

http://www.taimen.com/en/ue/product/taimen-chuluut-neoshell-wading-jacket_99931484/104004

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Evo SIMS jakne  :hammer:

http://www.kupujemprodajem.com/SNOWBOARDS-SIMS-Jakna-za-bord-17457896-oglas.htm

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Da ali ova jakna ide uz ribolov sa daske...ne može da se koristi za standardno mušičarenje...nije gore-tex..... :smoke:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Iskreno sto se tice jakni za snowboard ipak koristim Bonfire iako Sims (a ne Simms ) ima dobre daske I cizme za bord

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
[....

a predragtamonekivukovic  je nov na trzistu i poverenje nosi simms....ali i neopravdano veliku cenu, e zato mi ovo pisemo i gubimo vreme, kupujemo simms kape, gace, carape, maramice, bedzeve...i mozda nekada pivo simms da budemo kompletni na vodi....koje cemo normalno otvoriti simms otvaracem priveskom za kljuceve....

PIVO JE VALJEVSKO, a ne simms  :drool: :drool:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pero da znas da imam I gace Simms axaxaxaxxa..ima istine u tome sto pricas samo je jedno valjevsko  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nikola realno ko je imao nesto od simms jakni za prodaju vec mi je poslao na PP tako da je ok..cekam Ivke da se javi I jos jedan kolega sa foruma treba da mi posalje model I cenu pa cemo videti da li se uklapam ili ne u neki od modela :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
ivke037 je napisao(la):
Na musicarskom forumu covek trazi da kupi musicarsku Simms jaknu. Onda se ubacimo mi i pocnemo da raspravljamo o membranama, s' kojim razlogom?
Ova prednost Gore-Tex-a koju si naveo je potrebna u musicarenju, veca vodootpotnos, nema extremnog setanja a treba da stiti od kise.
Navedi mi jednu jaknu namenjenu ribolovu napravljenu od Neoshell membrane?

zasto mora biti namenjena za ribolov ,da bi se koristila u ribolovu?

u bilo kojoj situaciji kisnjenja ni jedna membrana nece popustiti,a kao sto Predrag kaze najbitniji je nacin i kvalitet spojeva tj savova jer jakne najpre tu popuste

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
232
Postoji kultura odevanja, koju mi Srbi nemamo. A i ostale nam manjkaju. Colmar, Bogner, Kjus... se nose na skijanju, Millet, Mammut... na planinarenju itd. Zamisli da odes u ribolov u kosmickom odelu. Bar ja tako razmisljam, mada razmisljam da kupim neki Arc'teryx i ako imam G4

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja imam sasvim drugaciju kulturu odevanja. Nosim SST na pecanje kad moram a najcesce je nosim po gradu. Za pecanje uvek sa sobom imam Deep Wading jaknu u dzepu prsluka na ledima.

Vrh Dno