simpson H je napisao(la):I posto videh da druge ispravljas u primeni padeza, pise se "nesrecnici" a ne "nesretnici".
A ti znaš kako se kaže???I gdje BRE piše da nemož' se kaže nesretnici????Ne diraj mi u zavičaj,STANISLAVE::::
simpson H je napisao(la):I posto videh da druge ispravljas u primeni padeza, pise se "nesrecnici" a ne "nesretnici".
Pardon, iz pećinU. Omaših padež.Goci je napisao(la):Verovatno je izašo iz pećine.![]()
tomasini je napisao(la):Možda zato što će se do sredine ovog stoljeća na Zemlji nagurati preko 9 milijardi sve nesretnijih ljudi?
Goci je napisao(la):Nisi svi sišli sa drveta. Evo Simspon kaže da on nije. Verovatno je izašo iz pećine.![]()
rabbit je napisao(la):simpson H je napisao(la):I posto videh da druge ispravljas u primeni padeza, pise se "nesrecnici" a ne "nesretnici".
A ti znaš kako se kaže???I gdje BRE piše da nemož' se kaže nesretnici????Ne diraj mi u zavičaj,STANISLAVE::::![]()
![]()
![]()
simpson H je napisao(la):tomasini je napisao(la):Možda zato što će se do sredine ovog stoljeća na Zemlji nagurati preko 9 milijardi sve nesretnijih ljudi?
Sta predlazes, da ih pobijemo?
tomasini je napisao(la):U vezi ovog pravopisa....simpsone, što si tako zapeo oko toga, ovo je filozofska tema na mušičarskom, a ne forumu filozofskog fakulteta. Bitno je da razumijemo ko šta misli.
A jesam li ja tebi?simpson H je napisao(la):Jesam li se ja tebi obratio povodom necega?
simpson H je napisao(la):rabbit je napisao(la):simpson H je napisao(la):I posto videh da druge ispravljas u primeni padeza, pise se "nesrecnici" a ne "nesretnici".
A ti znaš kako se kaže???I gdje BRE piše da nemož' se kaže nesretnici????Ne diraj mi u zavičaj,STANISLAVE::::![]()
![]()
![]()
Vidis ja nisam bezao sa casa kada se ucilo o onom brki sto je sebi sjebao nogu da bi izbegao vojsku. Ali se posteno potrudio da nas nauci kako da pisemo. Kazes li ti "sreta" ili koristis neku novu palatalizaciju?
Famozni je napisao(la):Mislim da je vreme da ova tema ode pod KLJUC........uke:
uke:
uke:
uke: