Jesmo li plemeniti?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Šone je napisao(la):
...ja da ganjam bucova na suvu muvu nikad ništa ulovio nebih...

e prijatelju mozda i bi  :) tisin cvet kada se pojavi na našim nizinskim rekama bucov načisto pobenavi i vata ih čak u letu iznad vode  :yeswink: a tek kada padnu u vodu pa pokušavaju da se iskobeljaju radoih pokupe a ove manje bucovčiće do kile su neki lovili i na bambule i papučarke i ostale malo veče suve...a kada je bucov raspoložen tamo u maju ili malo kasnije za velike tj. največu majsku "tisiin cvet" ja bi im ponudio baš ovo
main.php

pogledaj ovaj predivni video sa ovog linka http://www.hatches.tv/play.php?vid=258
oprostite za ovaj mali ali koristni offtopic

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Šone nitko nije ni rekao da se mušičari samo pastrva i lipljen!
Samo sam konstatirao da je to poćetak mušičarenja, od toga je sve počelo ostalo su izvedenice.
Svaka riba se može mušičariti i u svakoj se može uživati osim možda što nikada nisam nigdje pročitao da je neko jegulju mušičario.
Šone imaš li kavu ideju kao bi se jegulja mogla izmušičariti?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
e prijatelju mozda i bi  :) tisin cvet kada se pojavi na našim nizinskim rekama bucov načisto pobenavi i vata ih čak u letu iznad vode  :yeswink: a tek kada padnu u vodu pa pokušavaju da se iskobeljaju radoih pokupe a ove manje bucovčiće do kile su neki lovili i na bambule i papučarke i ostale malo veče suve...a kada je bucov raspoložen tamo u maju ili malo kasnije za velike tj. največu majsku "tisiin cvet" ja bi im ponudio baš ovo
pogledaj ovaj predivni video sa ovog linka http://www.hatches.tv/play.php?vid=258
oprostite za ovaj mali ali koristni offtopic
Prelep video ,znam za Tiski cvet ali ga nikad nisam video da se roji na Tamišu kod mene se mogu uvatiti samo mali bucovčići na bambulu jer svaki veći koji može da smaže ribče uživa u velikim jatima kedera kojih je u izobilju ..
odgovor na off topic   :-\

silvio kako da nemam ideju !!  pa ja mušičarim jegulje stalno ,i jegulje i jesetre .. :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
evo na ovakav strimer  ..

Prilozi

• hotphesant'large stremer.jpg
    hotphesant'large stremer.jpg
    92,9 KB · Pregleda: 267

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ej pa ovo ce i stuku da hvata...  :hammer: Tehnika:lagano povlacenje sa cestim propadanjima  :D

Vrh Dno