Jos jedan pocetnik u nizu...

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Dobro nam dosao vlado i nemoj da te ovaj tvoj dipl. dr.  :yeswink: plasi mnogo.
P.S. Pokradi mu sve trikove i tipseve sto ima pa podeli ovde  ;)  :D

vladapanic

Newbie
Učlanjen(a)
30.10.2010.
Broj reagovanja
0
Hvala svima na dobrodoslici,a i ja se nadam od sledece sezone da cu poceti da musicarim kako treba tj.da pecam ribe ako ostane nesto zamene :tbumb:

globetrotter

Newbie
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
0
Evo da se i ja javim,tek sam se pre neki dan registrovao na vas sajt,i mogu vam reci da su prvi utisci :tbumb: ja sam iz Uzica i cesto sam na Djetinji ili na Rzavu.Musicarenjem se bavim preko 10 godina. Ovom prilikom bih vas sve pozdravio i nadam se da ce mo se dugo druziti. pozz

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dobro nam došao!

S obzirom da si 10 godina mušičar i nisi baš "Još jedan pocetnik u nizu..." kao što je ime ove teme ali nema veze, važno da si se nam pridružio na forumu....živ nam bio!  :firends:

ilunga

Newbie
Učlanjen(a)
12.02.2010.
Broj reagovanja
0
Prvo pozdrav svima :bye:

Vec dugo se interesujem za musicarenje ali nikako da krenem u te vode,izgledalo mi komplikovano.
Dugo godina vec bacam varalice i povremeno iskuliram uz plovak.
Probao sam jednom da masem musicarcem na suvo i nije mi lose islo.

Dobio sam pre neku nedelju od prijatelja na poklon punu kutiju nekih musica i rekoh sebi: to je to,sad ima da pocnes da musicaris.
Fali mi jos samo stap,cekrk i konopac i sve imam.Prvo cu da iscitam forum a posle se spremite na hiljadu zasto-hiljadu zato  :D

Bistro

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Pozz,Ilunga!mozda izgleda komplikovano,ali musicarenje uopste nije takvo...samo malo gledanja,pitanja i postajes musicar...a taj virus drzi do kraja... ;) za pocetak,moj savet ti je da uzmes jeftiniji komplet,kao sto sam i ja uradio,cisto da vidis da li ti lezi sve to......od Djoleta sam pokupio BFC komplet,i vise nego zadovoljan njime pecao ovu sezonu a i nerednu cu...pozz!

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Evo da prijavim korak napred (ka musicarenju :) )...

danas uzeh cekrk Greys GLA 90

I narucih stap Greys GS2 905:
http://fly.greysfishing.com/en-gb/products/flyfishing-rods/single-handed/gs2/

Vrh Dno